Comedy

Værste skiltning nogensinde: 10 skilte der forvirrer mere end de gavner

Du havde en opgave.

Skilte er til for at guide os mennesker og andre, der kan læse.

Alligevel lykkes det ofte at forvirre mere end at gavne, når der skiltes i det offentlige. Andre gange er skiltningen bare det, man kunne kalde en anelse politisk ukorrekt.

Komiker Torben Chris har i mandagens program af 'Giver det mening ifølge Torben Chris' fået en henvendelse fra en seer, Kim Nielsen, der gør opmærksom på noget skilteforvirring. Se den henvendelse i videoen herover.

Vi gravede dybt på Twitter efter en række lignende eksempler - primært fra det store udland - hvor de er helt exceptionel dårlige til at skilte.

Her viser man for eksempel ekstrem ringe dømmekraft med skiltningen. Hvor havde de forestillet sig, at der skulle cykles?

Og ja, hvad sker der i den kælder? Bryder man nogle menneskerettigheder og involverer det en mand ved navn Josef?

Husker du dengang din klasselærer bad dig om at gå udenfor, hvis du skulle slås indenfor? 

SuperBest bruger alternative metoder til at finde en, hvad man må antage, er en betroet og vigtig medarbejder.

På Den Blå Planet kan Ghitta Nørby og andre danske divaer godt holde sig væk. Man skal være helt nede på jorden - og ikke tro, at man er noget.

 Er dette en skjult advarsel om selvdestruktivt take away, eller har man glemt konceptet bag take away? Altså at man tager maden med.

Se efter tog i et meget lille synsinterval. 

I denne lille biks er der garanti for at finde Nemo...i frituren. 

Dårlig timing.

Man kan også bare vælge helt at ignorere skiltene.

Problematisk skiltning var også en sag, som Torben Chris havde brandvarme følelser for i sidste sæson. Dengang så det således ud:

'Giver det mening ifølge Torben Chris' sendes mandag 22.10 på TV 2 ZULU. Du kan også fange mandagens afsnit på TV 2 PLAY fra mandag aften og frem.