Noget frækkere end originalen: Sådan har du aldrig set Titanic før

Ruben Søltoft og Sofie Linde har kastet sig ud i en genindspilning af filmen 'Titanic' til dette års ZULU Awards.

Filmklassikeren 'Titanic' havde fået en zuluficering og var blevet taget under kærlig behandling af aftenens vært på ZULU Awards Ruben Søltoft. 

Han havde fået selskab af tv-værtinden Sofie Linde, og parret gav den hver især som Jack og Rose fra filmen, dog i en noget frækkere version end den originale film.

Se minifilmen ovenfor 

Den store kærlighedshistorie mellem de to, var dog svær at få øje på. For selvom mange holder af den populære tv-værtinde Sofie Linde, var Ruben tydeligvis ikke blandt hendes største fans. Der var nemlig ikke meget kærlighed at spore hverken i Titanic-parodien eller i intronummeret til showet. 

Her havde den fjollede vært sneget en verbal svirper ind i sin introsang til Sofie Linde.

"Der er nogen, der er dygtige - og så er der Sofie Linde", synger Ruben Søltoft i sangen, der lyder som noget skrevet af Ruben selv. På godt og ondt.

Hør hele sangen herunder.

Her kan høre det nummer, som Ruben Søltoft åbner ZULU Awards med søndag. Se, hvordan den ser ud på scenen til ZULU Awards søndag.

Og så vandt hun en pris

Hele melodramaet mellem Sofie Linde og Ruben Søltoft blev kun forstærket af, at den populære DR-vært naturligvis gik hjem med en ZULU Award i kategorien 'Årets tv-vært'. Hun vandt over andre populære værter, som Lene Beier og Petra Nagel. 

Du kan se hele showet på søndag klokken 20.25 på TV 2 ZULU og på TV 2 PLAY.