Nyhedsvært skal grave historier frem under ZULU Awards

Cecilie Beck bliver Ruben Søltofts 'side kick' til dette års ZULU Awards.

Nu kan TV 2 afsløre, hvem der bliver Ruben Søltofts medvært til dette års ZULU Awards. Og det er ikke hvem som helst, der skal reportere fra festlighederne på Oslobåden.

Cecilie Beck, der ellers normalt er vært på TV 2 Nyhederne, skal bruge sine nyheds-skills til at opsnuse de bedste historier fra festen.

Ikke bange for skandaler

Hun lover, at hun vil være på pletten, når der opstår nyheder i løbet af aftenen. Og et sted med så mange kendte og ukendte fulde mennesker, vil der helt sikkert opstå situationer, hvor det kræver hurtighed, skarpe journalistiske spørgsmål og selvfølgelig også en god portion humor.

- Og skulle der vise sig at være en skandale, så lover jeg, at jeg vil fortælle alle seerne og publikum, hvad der er op og ned, siger Cecilie Beck til TV 2.

Det er komikeren Ruben Søltoft, som er vært på showet, men ifølge Cecilie Beck er det nok meget godt, at hun kan supplere ham i løbet af aftenen.

- Problemet var, at de havde hyret Ruben Søltoft og fandt ud af, at han jo ikke er særlig sjov. Så tænkte de, at de hellere måtte hyre Cecilie Beck, for ’hun sidder jo altid og cracker jokes inde i studiet’, siger Cecilie Beck med et glimt i øjet.

Helt med på musikmoden

Cecilie Beck skal i løbet af showet bevæge sig rundt på jagt efter gode historier og måske endda skandaler. Det bliver fra alle Oslobådens tre skibsdæk.

- Det bliver superfedt og skidesjovt. Oslobåden er jo en fantastisk kulisse.

Og heldigvis er Cecilie Beck ikke Bambi på glatis, når det kommer til de mange nominerede. For selv om hun til dagligt beskæftiger sig med nyheder, så har hun helt styr på, hvem der hitter i radioen, på tv og på de danske musikscener.

 - Jeg følger utrolig meget med. Ja, jeg har faktisk en decideret barnlig musiksmag med en forkærlighed for undergrundsmusik, siger Cecilie Beck.

I løbet af showet vil der være et hav af musikalske indslag. Showet byder nemlig på intet mindre end Suspekt, Gulddreng, Jimilian/Blak, Specktors, Pattesutter, Bro, Medina, Xander & CityBois og Christopher.

Øverst i artiklen kan du komme med 'behind the scenes' på Oslobåden sammen med Suspekt.

Hvis du vil deltage som publikum i festlighederne og måske tage en tur med Oslobåden til SKAM-land, så køb billet her.

Der vil i alt blive delt 12 ZULU-statuetter ud, og du kan se de nominerede og stemme på, hvem du synes skal vinde lige her.

ZULU Awards bliver afholdt torsdag 2. februar og vist på TV 2 ZULU søndag aften 5. februar fra klokken 20.25.