Danmark har talent

Kunne du også genkende Rica? Her har du set hende før

Lørdag aften fik 'Rica og Tudi' en guldknap i 'Danmark har talent'. Men det er ikke første gang, 'Rica' er på skærmen.

Der er ingen alder for talent og lysten til at underholde. 

Det gør sig i hvert fald gældende for 10-årige Maria Rosa Szigethy Andresen, der sammen med 12-årige Ulrikke Thomsen fik Peter Frödins guldknap i den tredje sæson af 'Danmark har talent' med deres optræden som 'Rica og Tudi'.

Hva' så!? Kunne I lide min Simon Talbot-parodi?

Maria Rosa Szigethy Andresen tilbage i 2015 under 'Zulu Comedy Galla'

For selv om alle fire dommere bliver imponerede over pigernes udstråling og talent - deres alder taget i betragtning - er det ikke første gang, at 'Rica' alias Maria Rosa Szigethy Andresen tager publikum med storm.

For måske husker du de to piger, der til 'Zulu Comedy Galla' i 2015 stillede sig op på scenen og svinede hele den danske komiker-elite til?

Det var 12-årige Emma - og otteårige Maria. 

Se Rica og Tudis optræden i 'Danmark har talent' i videoen øverst i artiklen. Og se hele Maria og Emmas optræden til 'Zulu Comedy Galla' i videoen nedenunder. 

Gik 'kold' på scenen

Mens Maria Rosa Szigethy Andresen gik på scenen til 'Danmark har talent' med et afslappet smil, var det en anderledes 'anspændt' pige, der gik på gulvet i Operaen tilbage i 2015.

Her stod hun stille og uden at sige et ord i flere sekunder. Indtil hun løsnede op og råbte:

- Hva' så!? Kunne I lide min Simon Talbot-parodi?

Hun henviste dermed til Talbots uheldige episode under 'Smid tøjet'-showet i 2015, hvor komikeren pludselig ikke kunne huske sine jokes og måtte ud i kulissen for at hente hjælp.

I showet lader de to piger som om, at de er søstre, men Emma Abild Aanested og Maria Rosa Szigethy Andresen gik derimod på den samme danseskole. 

Den samme danseskole, som førte Ulrikke Thomsen og Maria Rosa Szigethy Andresen sammen som Rica og Tudi i 'Danmark har talent', nemlig hos Annette Lolck, der også var med pigerne inde til audition. 

Mest originale indtil videre

Med guldknappen får både Maria Rosa Szigethy Andresen og Ulrikke Thomsen muligheden for at imponere både dommere, publikum og seere endnu engang. De er direkte videre i semifinalen. 

- Jeg synes, det er både meget originalt, super musikalsk og så synes jeg også, deres nummer er meget bredt. Det henvender sig til rigtig mange mennesker. Jeg tror, at der er mange, der synes, de er vidunderlige, mener Peter Frödin om de to piger.

Pigerne er det mest originale, jeg har set i 'Danmark har talent' indtil videre. De er fuldstændig fantastiske. Jeg tror, at de kommer til at gå simpelthen så langt.

Peter Frödin, dommer i 'Danmark har talent'

Om det bliver til en finaleplads, er nu op til seerne. Der er syv talenter i hver semifinale - to af dem går videre til finalen.

- De havde hundrede procent fortjent det. Pigerne er det mest originale, jeg har set i 'Danmark har talent' indtil videre. De er fuldstændig fantastiske. Jeg tror, at de kommer til at gå simpelthen så langt, siger Peter Frödin.