Comedy

Har du problemer med at overholde dine nytårsforsæt? Her er løsningen

Har du et nytårsforsæt, så har vi en løsning.

Vi kan alle blive enige om, at det er nemt nok at komme på et nytårsforsæt. Den virkelig udfordring er at overholde det.

Derfor har Zulu undersøgt markedet for hjælpemidler til dig, der er fast besluttet på at overholde dine nytårsforsæt til en forskel.

Kort om krokodil

Krokodil blev oprindeligt opfundet under navnet Desomorfin i USA i 1932, men fik sit store comeback i Rusland i 2010 under gadenavnet Krokodil. Så kom ikke og sig, at Rusland og USA ikke kan arbejde sammen.

Stoffet har en afslappende og smertestillende virkning og er omkring 8-10 gange kraftigere end morfin.

Krokodil kan medføre alvorlig vævsskade og koldbrand, som i sidste kan kræve amputation af lemmer. Til gengæld er det sindssygt billigt.

Og vi har fundet frem til et vidundermiddel, der kan hjælpe dig med at overholde dine nytårsforsæt. Krokodil har fået sit navn efter den krokodillelignende hud, man udvikler efter længere tids misbrug. Til gengæld er det nemt og billigt at lave - og det har mange af de samme egenskaber som heroin.

Zulu har kigget på fem klassiske nytårsforsæt, og det viser sig, at krokodil er behjælpelig i samtlige kategorier - hvis altså du er villig til at smadre sin egen krop i samme ombæring.

Du kan også tage den klassiske løsning på et nytårsforsæt - nemlig fitness-centeret - som Øland gør det i videoen øverst. Øland og resten af 'SJIT Happens' er tilbage den 23. januar, hvor der er snigpremiere på femte sæson TV 2 PLAY. 

1. Du vil gerne stoppe med at ryge

2017 skal være året, hvor du ikke skal stå ude i kulden og pulse på en tobakspind, fordi din krop kræver det.

Skift en afhængighed ud med en anden. Med et skud krokodil glemmer du alt om den smøg, og du lugter ikke længere af røg. Desuden kan du med lethed skyde krokodil direkte ind i dine årer, så du ikke generer dine omgivelser.

2. Du vil gerne stresse mindre

Du har haft travlt i 2016. Meget travlt. Det skal være anderledes i 2017. 

Krokodil har en voldsomt afslappende virkning. Selv i usædvanligt stressende og larmende omgivelser kan stoffet få dig heeeelt ned i gear.

3. Du vil gerne tabe dig

I 2016 har badevægten mildest talt svedt lidt under din krop. Og i 2017 vil du gerne gøre livet lidt nemmere for din badevægt. 

Hop på krokodil-vognen. Ikke alene dæmper stoffet din appettit på mad (og sandsynligvis livet generelt), du mister både arme og ben, hvis du holder det høje forbrug ved lige. Og en arm eller et ben, det er mindst to kilo tabt lige der. 

4. Du vil gerne være mindre på Facebook

Din ven Søren har gjort det. Og hende der Louise, du gik til håndbold, har gjort det. Altså droppet Facebook og andre sociale medier, for at være med til stede i virkeligheden.

2017 kan blive året, hvor du hopper med på trenden - før den bliver for mainstream. 

Krododil er løsningen. Jo mere du er on drugs - des mindre er du online. Og så er det svært at være online, hvis du har tabt dine hænder.

5. Du vil gerne bruge færre penge

Du har slidt din bankkonto helt ind ned til knoglen i 2016. 

Krokodil kaldes af kendere for fattigmandsheroin - og vil altid være et billigere alternativ.

6. Du vil gerne være firstmover

Krokodil er endnu ikke så udbredt i Danmark. Så her har du for alvor muligheden for at være firstmover i det nye år.