Comedy

Her er julens nye fitness-dille: Få fem fede øvelser i crosserfit med Ditzel

Jacob Ditzel er crosserfitekspert, og så er han stjernen i TV 2 PLAYs helt egen julekalender.

Har du allerede polstret dig med julens chokolade, flæskesteg og sovs, inden december knap nok er begyndt?

Her kan du se 'Jacob Ditzel og jagten på Julemanden'

'Jacob Ditzel og jagten på Julemanden' er TV 2s eneste originale adventskalender i år. Jacob Ditzel er måske bedst kendt, som en karakter fra sketchuniverset TurboModul.

Du kan fange adventskalenderen på TV 2 PLAY.

Så har fitness-ekspert og Danmarks nye adventskalenderstjerne Jacob Ditzel fra 'Jacob Ditzel og jagten på Julemanden' - også kendt fra TurboModul - nye tricks i ærmet til dig, der gerne vil ligne The Rock aka Dwayne Johnson til jul. Ja, selvsamme mand, der netop er blevet kåret som verdens mest sexede mand af People's Magazine.

Jacob Ditzel viser dig i videoen øverst fem fede øvelser i den helt nye fitness-disciplin crosserfit. Fem øvelser du kan lave på stedet lige nu.

Den minder utvivlsomt lidt om en anden populær fitness-disciplin crossfit, men afskiller sig ved, at man her bruger lidt mere hverdagsagtige redmedier til at løfte med - en dør, et par kasser, bøjler og lignende.

Det er okay at give op. Bare det ikke er for tit.

Jacob Ditzel, crosserfitekspert

De fem øvelser vist oven for er: bøjlesving, opbevaringskasseløft, kuffertløft, larveangreb (liggestolsangreb) og dørstræk. Den sidste er mest til benene.

TV 2 Comedy har derudover fanget Jacob Ditzel til tolv skarpe spørgsmål omkring hans træning og kostfilosofi. Han var lidt svær at forstå, så her får du ham ordret - men med forslag til rettelser.

Hvordan kom du i gang med at træne?

- Siden The Rock (Dwayne Johnson red.) forlod westly (wrestling formentlig red.) for at lave fimmel (film), fik jeg idéen om at lave mig selv til en ny The Rock. Bare hårdere end en rock. Og bedre. En diamant. Ditzel The Diamond, The Diamond Ditzel… Eller i noget i den stil.

Hvad motiverer dig til at træne?

- Når Kim eller nogen andre nogen fra de store klasser tvinger mig til at drikke noget, der ligner saft, men der ikke er saft, omme bag gymneren, glæder jeg mig til den dag, hvor jeg er blevet led nok til rive deres fucking arme af!

Hvad er din træningsfilosofi?

- Det er okay at give op. Bare det ikke er for tit. Det skal helst køre sådan lidt fettyfetty (fifty-fifty red.) med give op og blive ved.

Hvilket træningsprogram har fungeret bedst for dig?

- Først lidt løft og så bare kawondo (taekwondo red.), juno (judo red.) og westly (wrestling red.) greb og fald, så længe man orker. 

Bestil fucking aldrig pizza med majs på!

Jacob ditzel, crosserfitekspert

Hvis du kunne gå tilbage i tiden, hvad ville du så fortælle dig selv, lige da du startede med at træne?

- Det siger far og Kim, at man ikke kan… Men jeg vil nok bare gerne have min egen trannysaurus ex (Tyrannosaurus rex red.)! Jeg vil helt klart sige jukadoit (you can do it) Jacob!

Følger du en bestemt ’kostfilosofi’?

- Ja. Bestil fucking aldrig pizza med majs på!

Hvordan ser din kost ud?

- Mega sund ud!

Tager du nogle kosttilskud?

- Saltlakrids, sennep og chili. De stærkeste chilier man ved, at der findes. Hahaha. Dem, nogen er død af!

Hvad har træning betydet for dig gennem dit liv? 

- Det betyder, at jeg fucking kan hævne mig.

Hvad er dit bedste træningsminde hidtil?

- Engang hvor jeg forestillede mig, at jeg var omringet af nærmest tyve fjender eller mere, troede jeg ikke, at jeg kunne klare dem helt og alene. Men det var bare pissenem!

Hvis du havde en træningsdag tilbage, hvad ville du så gøre?

- Træne i at være alene. Selvom jeg er det tit, så er jeg ikke så god, som jeg godt kunne tænke mig at være. Og westly (wrestling red.) fald og greb.