Lars Løkke morser med øjnene: Det betyder Trumps valgsejr for Danmark

Donald Trumps sejr ved det amerikanske præsidentvalg har gjort flere politikere i Danmark nervøse, men hvad tænker statsminister Lars Løkke om valget?

Natholdet er i fuld gang med sin 13. sæson, og ugens første medvært hos Anders Breinholt er hans tidligere kollega fra radioprogrammet 'De Sorte Spejdere', Anders Lund Madsen.

Sammen dykker de ned i nogle af medielandskabets mange absurditeter. Et af de emner, de blandt andet ser på, er sidste uges præsidentvalg i USA.

Her endte Donald Trump som vinder, men hvad vil det betyde for Danmarks forhold til USA?

Det afslørede statsminister Lars Løkke Rasmussen i et interview med TV 2 Nyhederne. 

Anders Breinholt og Anders Lund Madsen er dog noget forundret over statsministerens øjne under interviewet.

- Så meget plejer Lars Løkke simpelthen ikke at blinke. Det plejer at være Ellen Trane Nørby, der blinker så meget, men Lars har jeg aldrig set blinke så meget, siger Anders Breinholt.

Lars Løkke morser ifølge Anders Breinholt og Anders Lund Madsen en bedsked med øjnene.
Lars Løkke morser ifølge Anders Breinholt og Anders Lund Madsen en bedsked med øjnene. Foto: Nordisk Film

De to værter bliver enige om, at Lars Løkke Rasmussen morser en besked med øjnene samtidig med, at han gennemfører interviewet med TV 2 Nyhederne.

Og beskeden fra den danske statsminister er ikke just opløftende. Han er nemlig ikke optimist omkring Danmarks forhold til USA efter Donald Trumps sejr ved det amerikanske præsidentvalg.

- Fuck, vi er på skideren. Hvem skal nu beskytte os mod Putin? Først 2025-planen, Samuelsen og nu Trump. Jeg trænger til en stor fadøl og en tidlig juleferie.

Sådan lyder den morsekode, som Lars Løkke Rasmussen angiveligt får sendt afsted med øjnene i et live-interview med TV 2 Nyhederne.

- Det er fandme svært at tale og så samtidig morse noget helt andet, siger Anders Lund Madsen.