Hvad sker der? Amerikansk knægt hijacker udsendelse

Den ellers så garvede TV 2-reporter Lotte Mejlhede havde noget at se til, da en amerikansk knægt løb om hjørner med hende i Natholdets valgudsendelse.

- Jeg er syv år gammel, og jeg elsker dig.

Sådan lød den entusiastiske åbningsreplik fra en noget overivrig dreng, der pludselig afbrød et interview med TV 2-reporteren Lotte Mejlhede under tirsdagens særvalgudsendelse på TV 2 ZULU. 

Her dissekerede 'Natholdet' med Anders Breinholt og blandt andre Anders Morgenthaler som gæst det amerikanske valg på deres helt egen måde.

Den lille drengs lettere bizarre åbningsreplik blev startskuddet til en kavalkade af underlige udsagn og afbrudte interviews fra det amerikanske valglokale Lotte Mejlhede befandt sig i.

Storgrinende forsøgte Anders Breinholt at få styr på situation, men drengen insisterede på at komme i tv.

 - Lotte, har du bestilt det barn til at kommer løbende? spurgte Natholdet-værten.

Men det afviste Mejlhede, kort inden der kom uventet hjælp til TV 2-reporteren, i form af den danske journalist Annegrethe Rasmussen, der prøvede at genne drengen væk fra tv-skærmen. Uheldigvis genkendte Breinholt ikke Annegrethe Rasmussen og troede, at hun var drengens mor.

Forvirringen var total.

Lotte Mejlhede fik uventet besøg.
Lotte Mejlhede fik uventet besøg. Foto: TV 2

 - Få det barn væk. Kan du komme væk, barn! ender Breinholt spøgefuldt med at kommandere, men lige lidt hjalp det.

Se den skøre situation i videoklippet øverst i artiklen.

Trump har købt luften ved siden af Mogens Lykketoft

Særudsendelsen bød blandt meget andet også på et interview med Mogens Lykketoft, der fortalte at der ikke er dét, penge ikke kan købe. Særligt ikke når man befinder sig i USA, og i særdeleshed ikke når man hedder Donald Trump. 

For som formand for FN’s generalforsamling boede Mogens Lykketoft indtil for ganske nylig nemlig i New York - i et lejlighedskompleks, som Trump har bygget. Se mere om Lykketofts forhold til Trump i klippet herunder:

Donald Trump har stået for byggeriet af det lejlighedskompleks, hvor Morgens Lykketoft bor i i New York. Her er der masser af luft og hunde, der letter ben på tagene. Anders Breinholt tager et smut forbi.