Natholdet

Beruset ung fyr overrasker den amerikanske ambassadør

Den amerikanske ambassadør Rufus Gifford fik sig en overraskelse, da han i mandagens udgave af Natholdet blev konfronteret med en ung fuld mand.

Hvis man elsker fart, biler og sprut, så er festivalen ”Danmarks hurtigste bil” stedet at være. Det afholdes på racerbanen Padborg Park i Sønderjylland, og i mandagens udgave af Natholdet viste Anders Breinholt den populære ambassadør Rufus Gifford et klip med en ung fuld mand, der deltager ved festlighederne.

- Vi går rundt, ser på biler og drikker os mega fulde, siger den glade mand i klippet. 

Men hvad har han foretaget sig på festivalen? Det spørgsmål skal Rufus Gifford svare på, og Anders Breinholt giver ham tre valgmuligheder. 

  1. Jeg blev trukket to kilometer bag en Polo i anhængertrækket.
  2. Jeg aner ikke, hvad jeg har lavet i dag.
  3. Jeg vandt en eller anden konkurrence og vistnok fire gange.

Se, hvad den amerikanske ambassadør vælger i klippet i toppen af artiklen. Vi kan allerede nu afsløre, at han gætter helt forkert.

Bilfesten lokker

Ambassadøren bliver smittet af mandens gode humør i klippet. 

- Det er en god blanding af biler og sprut, siger Anders Breinholt om festivalen, hvortil Rufus Gifford må erkende, at ideen om at medvirke næppe bliver modtaget godt hos cheferne på den anden side af Atlanterhavet.

- Det får jeg ikke lov til at deltage i, siger han.

Men alt håb for en tur til Padborg Park er dog ikke helt slukket. 

- Det skal jeg deltage i næste år, når jeg ikke længere er ambassadør, siger Rufus Gifford – og den er Anders Breinholt naturligvis helt med på.