Natholdet

Hvad man absolut bør hedde, når man er chef for Dansk Elbil Alliance

Branchechefen for Dansk Elbil Alliance må aldrig nogensinde skifte job, hvis det står til Nicolaj Kopernikus og Anders Breinholt.

Vi kender alle sammen dem, der er som skabt til deres job. Men det er nok de færreste, der ligefrem også har et efternavn, der er skabt til jobbet.

Ikke desto mindre findes nogle af disse sjæle derude i det ganske land, og et par af dem har Anders Breinholt fisket frem i mandagens udgave af 'Natholdet'.  

Skuespiller Nicolaj Kopernikus gæster nemlig studiet for intet mindre end tolvte gang, og derfor skal han naturligvis have æren af at gætte navne.

Et af dem er efternavnet på Dansk Elbil Alliances branchechef, Lærke, som umiddelbart må siges at matche særdeles godt til jobbet.  

Det mest oplagte er naturligvis 'Strøm', som Nicolaj Kopernikus også hurtigt gætter på, men efter en hjælpende hånd fra Anders Breinholt lander skuespilleren på det efternavn, der fremgår af indslaget, og som får både Breinholt og Kopernikus til at mene, at hun aldrig nogensinde må skifte job.

Men der ville heller ikke være noget mere oplagt, end hvis branchechefens navn virkelig var Lærke Lader. Det har man givetvis også tænkt, da man har tilføjet hendes navn i indslaget. 

For hendes rigtige navn er Lærke Flader.

Bueskytten Maja med det 'frække' navn

Lærke "Lader" er dog ikke det eneste navn, der er som skabt til professionen. Bueskytten Maja fra Fyn er nemlig også beriget med et så passende navn, at det ifølge Anders Breinholt og Nicolaj Kopernikus ligefrem er frækt. Og denne gang er navnet ganske rigtigt.

Bedøm selv i klippet herunder.

Både Nicolaj Kopernikus og Anders Breinholt mener, at bueskytten Maja fra Fyn har et særligt frækt navn.

Husk du kan se eller gense 'Natholdet' på TV 2 PLAY lige her.