Dybvaaaaad

Landmand søger kærlighed - men Kysse-Claus tænker vist kun på én ting

I seneste afsnit af 'Landmand søger kærlighed' har Claus kun tankerne et eneste sted.

Landmanden Claus har fået tilnavnet Kysse-Claus - og det er sagt på en pæn måde. 

Tobias Dybvad siger det med knap så meget indpakning i det seneste afsnit af 'Dybvaaaaad!', hvor han går lidt hårdt til landmanden, der ikke er blevet mindre glad for at kysse på det sidste.

Man kunne måske sige, at Claus bliver lige lovlig offensiv i sin tilgang til 'kærligheden' i seneste afsnit af programmet.

Bedøm selv i klippet herover, hvor Kysse-Claus på mest kreative vis finder erotiske undertoner i selv de mest ikke-erotiske situationer.

Kysse-Claus kan ikke modstå fristelse

Claus fyldte generelt store dele af mandagens afsnit af 'Dybvaaaaad'. Modsat nogle af de andre landmænd, så er Claus på ingen måde tilbageholdende eller genert.

Det er nogle af hans dates til gengæld, men det er ikke noget, der bremser Claus. Tværtimod, synes han, at det er frækt, 'at hun er sådan lidt tilbageholdende'. Faktisk kan han slet ikke modstå det personlighedstræk eller hendes parfume for den sags skyld.

Se med i klippet fra 'Dybvaaaaad' herunder.

Landmanden Klaus er på skovtursdate i 'Landmand søger kærlighed'. Og han kan simpelthen ikke modstå den parfume, som hans date har taget på i anledningen.

Men for Claus står intimitet og berøring øverst på listen i et forhold. Det har han fortalt til TV 2 tidligere:

- For mig er intimitet i et forhold en væsentlig del. Uden det, synes jeg forholdet smuldrer, lyder forklaringen fra Claus. 

'Dybvaaaaad' sendes hver mandag på TV 2 ZULU, men alle afsnit kan også fanges på TV 2 PLAY.