"Stol på Uffe" og andre lårklaskende sjove politikerjokes på internettet

Uffe Elbæk laver igen sjov på Facebook - og det er komiker Martin Nørgaard pænt træt af.

Forperson for Alternativet, Uffe Elbæk, havde det hylende morsomt med sin partigruppe på kontoret i sidste uge.

Det resulterede i dette opslag. #stolpåuffe

Selvom han ikke var meget for det, så måtte komiker Martin Nørgaard i 'Nørgaards Netfix' kort adresserer Alternativets seneste humøreskapade, der må beskrives som knap så alternativ.

Redaktionen på 'Nørgaards Netfix' kom i hvert fald lynhurtigt på en række andre superoriginale jokes, som partiet frit kan gøre brug af i den nærmeste fremtid: "Uffe er helt blæst", "Uffe er helt ude i hampen", "Uffe er helt ude at skide", "Uffe har din ryg" og "Uffe har en kæp i øret". 

Billeder til de ovenstående forslag medfølger i klippet fra 'Nørgaards Netfix' øverst i artiklen.

Uffe vender tingene på hovedet

Alternativet og Uffe Elbæk holder sig sædvanligvis ikke tilbage for en frisk ordkabale på Facebook. 

Nedenstående opslag er fra august, hvor Uffe Elbæk har et budskab, hvor han ligesom vender tingene på hovedet... hvis du forstår sådan én. 

Uffe Elbæk er langt fra den eneste politiker, der har lært, at det kan betale sig at være sjov på de sociale medier.

Herunder får du en række eksempler fra andre politikere, der også for nyligt har forsøgt sig med mere eller mindre alternative opslag. Nogle er morsomme med vilje - andre er det en smule ufrivilligt.

Nederst kan du stemme på, hvem du synes, der - frivilligt eller ufrivilligt - har været sjovest på det sidste.

Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen har kastet sig ud i et benhårdt reklamefremstød for sin bog 'The Will To Lead', der udkommer på dansk og engelsk. Det er egentlig ikke så forfærdelig sjovt i sig selv, men det er til gengæld de højst bizarre videoer, som Anders Fogh Rasmussen har skruet sammen og uploaded på sin Facebookside. 

Bedøm selv herunder - og se flere af slagsen inde på ex-statsministerens Facebook, hvor han også fortæller om et højst dramatisk møde med Vladimir Putin.

Joken i nedenstående tweet fra justitsminister Søren Pind er en kende svær at aflæse, men der må være en joke et sted derinde.

Kultur- og kirkeminister Bertel Haarder er en festlig fyr. Her får han bygget bro over et besøg på Dronningens slot og den aggressive forhandlingsstrategi, som Liberal Alliance har ført på det sidste. Morsomt.

Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen har det sjovt på Ekstra-Bladets bekostninger, efter hun røg på forsiden for køb af en millionvilla i Valby.

Twitter var rødglødende, da Marin Henriksen var i 'Debatten' og betvivlede nationaliteten på en ung elevrådsformand med et andet etnisk ophav. Også Ida Auken hægtede sig på Twitter-udbruddet med denne vittige kommentar.

Sidst, men ikke mindst har Mogens Camre, medlem af Dansk Folkeparti, ytret sig på Facebook - denne gang på en særdeles underspillet facon om formanden for det helt nye parti De Nye Borgerlige, Pernille Vermund.

Deltag i afstemningen herunder, hvor du kan stemme på den politiker, der har været sjovest på det seneste.

Afstemning

Hvilken politiker har været sjovest på det sidste - frivilligt eller ufrivilligt?