Dybvaaaaad

Claus forarger tv-værten: - Sidder du bare og kysser dem på skift?

Tv-vært Lene Beier har svært ved at skjule, hvad hun helt præcist mener om landmanden Claus' idé om en god date-aktivitet.

I programmet 'Landmand søger kærlighed' er de hårdtarbejdende landmænd parat til at tage alle midler i brug for at finde den eneste ene.

Det er dog ikke alle scoretaktikker, der vækker lige stor begejstring hos vært Lene Beier. Den umiddelbare vært har i hvert fald svært ved at skjule sin foragt, da landmanden Claus fortæller, at han lokkede sine dates til at lege kysseleg.

- Så du sidder i sofaen på skift og kysser dem? Hvor gammel er det du er Claus?, lyder det fra Lene Beier, hvorefter Klaus på 44 år svarer:

- Jeg sagde, at jeg følte mig som en på 30 - måske skulle jeg have sagt 18.

Se videoklippet i artiklen herover.

Det er som sædvanligt Tobias Dybvad, der minutiøst har set 'Landmand søger kærlighed' igennem for at fange hver eneste smukke detalje. Og klippet med Lene Beier, der taber kæben over landmandens lidt aggressive scorefremstød, måtte naturligvis med i ugens afsnit af 'Dybvaaaaad!'.

Flere smålumre tilbud

Kysselegen bliver for meget for en af landmandens tre dates, hvorfor hun forlader gården.

Måske fordi kysselegen ikke er den eneste frække aktivitet, som Claus arrangerer i seneste afsnit af programmet. Han inviterer også pigerne til at vaske sin traktor.

Det lyder måske mere kedeligt, end det lyder frækt, men Claus har ikke overraskende våde bagtanker med 'legen'.

- Min plan var egentlig lidt med, at I skulle vaske traktor, at I var kommet i tre stramme, hvide t-shirts uden noget under. Og så kunne det måske være, at I uheldigvis blev lidt våde, lyder det ærligt fra landmanden til sine tre dates.

Se videoen herunder.

'Landmand søger kærlighed' sendes tirsdag aften på TV 2. 'Dybvaaaaad!' kan du følge hver mandag på TV 2 ZULU og finde alle tidligere programmer på TV 2 PLAY.