Dybvaaaaad

Gummistøvler eller glas: Landsmands-date har en alternativ måde at skåle på

Landmanden Michael vælger de tre piger, der flytter ind på hans gård. Den ene af pigerne har dog en lidt underlig måde at takke for tilbuddet.

I 'Landmand søger kærlighed' hjælper TV 2 en række landmænd med at finde kærligheden. Landmanden Michael er nået til tidspunktet, hvor han skal vælge en pige fra og invitere de tre resterende til at bo på hans gård i et par dage.

Det går da også nogenlunde smertefrit, men den ene af de tre piger har en lidt alternativ måde at takke for tilbuddet om husly på Michaels gård.

Landmanden hæver glasset for at lykønske de tre piger med, at de er gået videre i datingprogrammet og udskænker en skål med dem.

Landmands-daten Anita vælger dog at skåle uden reelt at have noget glas i hånden. I stedet er hendes tanker muligviset lidt andet sted.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg er blevet valgt. Jeg skal hvert fald ud at have mig nogle nye gummistøvler, lyder det fra Anita.

Komiker Tobias Dybvad elsker akavede situationer, så klippet har naturligvis været et smut forbi komikerens eget show på TV 2 ZULU 'Dybvaaaaad!'. Se hele klippet øverst i artiklen. 

Du kan også se hele fjerde afsnit af 'Dybvaaaaad!' herunder

Landmandsvært med skumle bagtanker

Tobias Dybvad er generelt ret glad for de fåmælte landmænd, der lige nu toner frem på TV 2 tirsdag efter tirsdag. Derfor har han hentet endnu et klip fra programmet, hvor værten Lene Beier ligner en, der kommer i tanke om nogle dejlige oplevelser på et køkkenbord, som Tobias Dybvad formulerer det.

- Nogle af de bedste dates jeg har haft personligt, det har faktisk været på mit eget løkkenbord, siger den kvindelige sexolog der skal rådgive landmanden Frede. 

Hvad landmandsværten Lene Beier præcis tænker på efter sexologens bemærkning, må dog stå hen i det uvisse.