ZULU Comedy Festival

Utroligt! Her forsvinder Rune Klan pludseligt i stort tryllenummer

Galla-vært Rune Klan blev pludselig afløst af dobbeltgænger under Zulu Comedy Galla, uden NOGEN opdagede det.

Komiker Rune Klan var aftenens vært i tryllesovs ved Zulu Comedy Galla. Og han fik i den grad spillet med tryllemusklerne i et fantastisk forsvindingsnummer, der aldrig er set mage.

Først indtog han scenen med fire dobbeltgængere iklædt fuldstændigt ens sæt tøj, der gjorde det helt umuligt at adskille den ene fra den anden.

Eller med Rune Klans egne ord, så skabte de fem lookalikes total forvirring i salen.

Derfor var der INGEN, der bemærkede, at Rune Klan faktisk forsvandt, og et kort øjeblik blev erstattet af en af sine lookalikes.

Se det store, store nummer i artiklen herover.

Kan du gætte, hvem jeg er?

Den falske Rune Klan var simpelthen så overbevisende, da han i flere minutter efterfølgende stod og fablede om sin lange karriere med tryl skråstreg comedy - og sit lange venskab med Mick Øgendahl.

- Jeg kan godt fortælle jer, det er bare en superduper oplevelse at være her i aften. Jeg synes faktisk, at jeg har klaret det godt i første omgang. Måske kan man endda kalde det kulminationen på en karriere med tryl skråstreg comedy, lød det blandt andet fra den falske Rune Klan.

Det imponerende tryllenummer sluttede med et brag, da den falske Rune Klan - ham, der måske i virkeligheden var satiriker Frederik Cilius - pludselig med en elegant bevægelse forsvandt i en sky af pulver, hvorefter den rigtige Rune Klan trillede ind fra den anden side af scenen til publikums store, store overraskelse.

Det forlyder endvidere, at en anden af Rune Klans fire kloner var musiker og producer Pharfar. Måske du kan spotte ham i flokken?

Årets Komiker blev Jonatan Spang, der dystede mod kollegaerne Simon Talbot, Ruben Søltoft og Sofie Hagen. Talentprisen gik til Ane Høgsberg.

Se eller gense alle Rune Klans fantatiske tryllenumre i hele showet på TV 2 PLAY.