ZULU Comedy Festival

Kendt journalist revser Galla-vært: Bliver gallaen l... igen i år?

Programchef Mikael Bertelsen havde et par meget skarpe spørgsmål til vært Rune Klan forinden Zulu Comedy Galla. Det blev fanget på video.

Zulu Comedy Galla blev i år afholdt med Rune Klan som vært. Dertil følger et stort ansvar, hvilket tilsyneladende kom lidt bag på Rune Klan, der allerede ved første pressemøde kom på glatis.

- Alle, der er til sted her elsker komik, så jeg vil stille dig et spørgsmål. Det er meget enkelt; bliver gallaen lort igen i år?, lød det fra Mikael Bertelsen, der underligt nok også var mødt op på det pågældende pressemøde.

Og ja, det er den Mikael Bertelsen, for at bruge hans egne selvtilfredse ord.

Du kan se hele indslaget i videoen øverst.

Sådan kan du se Zulu Comedy Galla

Zulu Comedy Galla bliver sendt søndag aften den 11. september 20.55 på TV 2 ZULU og på TV 2 PLAY. 

Allerede klokken 20.20 kan du se optakt med rød løber, hvor værterne er de to prisnominerede komikere Ane Høgsberg og Mark le Fêvre.

Hele optrinnet var naturligvis lavet til Zulu Comedy Awards, der i år var mere mangfoldigt end nogensinde før.

Homoer og burkaer

Åbningen var derfor et stort danseshow af burkaklædte kvinder, homoseksuelle sømænd og kvinder i bestyrelser, der alle sang med på Pet Shop Boys-klassikeren 'Go West'. Selv Rune Klan dansede med på åbningsnummeret.

Modsat de andre år, har der ikke væet en overordnet tema i showet. I stedet får man mere rendyrket comedy-show med en masse tryllerier fra værten Rune Klan - og så ellers en stand-up med navne som Anders Matthesen, Simon Talbot, Jonas Mogensen, Mick Øgendahl og Simon Kwamm.

Årets Komiker blev Jonatan Spang, der dystede mod kollegaerne; Simon Talbot, Ruben Søltoft og Sofie Hagen. Talentprisen gik til Ane Høgsberg.

Se meget mere Zulu Comedy Galla på TV 2 Zulu klokken 20.20.