ZULU Comedy Festival

Anden gør det igen: Voksenmobber Mick Øgendahl

Anders Matthesen var flyvende til årets Zulu Comedy Galla, der i år kun bød på et enkelt lille puf til Mick Øgendahl.

Ud over at Anders Matthesen måske nok er en af de mest populære komikere i Danmark, så er han også kendt for en tilpas portion arrogance, hvorfor han ikke har nogle skrupler med at drille sine komikerkollegaer.

Ved årets Zulu Comedy Galla var Anders Matthesen inviteret på scenen for at give en lille smagsprøve af sit nye show - og han kom næsten igennem uden at svine andre komikere. Næsten.

Sådan kan du se Zulu Comedy Galla

Zulu Comedy Galla bliver sendt søndag aften den 11. september 20.55 på TV 2 ZULU og på TV 2 PLAY. 

Allerede klokken 20.20 kan du se optakt med rød løber, hvor værterne er de to prisnominerede komikere Ane Høgsberg og Mark le Fêvre.

- Børn skal man ikke tage alvorligt. Det er fuldstændigt det samme med dværge... Undskyld Mick, men den centimeter betyder altså noget, lød det fra Anders Matthesen fra scenen.

Den var allerede gal et par dage før Zulu Comedy Galla, hvor han smed følgende ud på Facebook. Anden står foran en reklameplakat for Mick Øgendahls show 'Fest', og resten kan du måske selv tænke dig til.

Mick Øgendahl virkede dog ikke synderligt stødt, da Anders Matthesen trods alt fik trukket joken over på sig selv igen.

Ripper op i gamle sår

I 2013 vandt han prisen for Årets Komiker for anden gang til Zulu Comedy Galla. Også dengang gik der også komiker-beef i takketalen. 

- Ikke for at være arrogant. Men da jeg så det felt, jeg var nomineret sammen med, tænkte jeg: Jeg må se at få skrevet den takketale. Når jeg får prisen for anden gang, må det jo betyde, at jeg er dobbelt så god som dem, der kun har fået den én gang, sagde Anders Matthesen i 2013 til publikums store jubel.

I videoen herunder taler Anden om den omtalte takketale.

25 kilo tungere

Der er gået tre år, siden Anders Matthesen sidst turnerede med et stort show. Til ingens overraskelse var han ikke blevet kedeligere på tre år. Anden er tilbage i storform.

Eller faktisk er han i ekstremt dårlig form, som komikeren da også på mest elegante vis fik pointeret, da han trådte ud på scenen som en anden sofakartoffel i et usædvanligt løstsiddende sæt tøj.

- Jeg har lige mødt Lars Hjortshøj bag scenen, han sagde; 'Matthesen, du ser godt nok buff ud - er du begyndt at træne?', lød det fra komikeren med en lidt trættende mine.

- Når sandt skal være, så har jeg taget en 15-20-25 kilo på, lød det afvæbende fra Matthesen, der tilsyneladende har forædt sig i kage.

Det gør ham dog ikke mindre sjov. Anders Matthesen er i øjeblikket i fuld gang med sit show 'Shhh', der handler om hans egen oplevelse af larm. Anders Matthesen synes, det larmer mere end nogensinde med mobiltelefoner, sociale medier og i privaten, der lige nu beboes af ham selv, hans kone, hans søn og hendes to børn. 

Se et udpluk af hans optræden fra Zulu Comedy Galla øverst i artiklen.