Nyt dramatisk drama: Så dramatiske har du aldrig set de danske komikere før

'Drengen der bare ville danse' er på en måde titlen på ny stor dramasatsning med cremen af dansk comedy i alle roller. ALLE.

OBS! Følgende kan med fordel læses med dyb trailer-stemme.

I et virvar af vold, brand, blod, sved og snotfyldt gråd tårner en række danske komikere sig op i ny stor anlagt og nærmest "Lars-von-Trier'sk" dramasatsning.

Sådan kan du se Zulu Comedy Galla

Zulu Comedy Galla bliver sendt søndag aften den 11. september 20.55 på TV 2 ZULU og på TV 2 PLAY. 

Allerede klokken 20.20 kan du se optakt med rød løber, hvor værterne er de to prisnominerede komikere Ane Høgsberg og Mark le Fêvre.

'Drengen der bare ville danse' er Jan Gintberg, som du aldrig har set ham før. For første nogensinde er Jan Gintberg virkelig på kanten af livet, døden og på kanten til sit store gennembrud som skuespiller.

På overfladen ligner filmen måske nok en anden film, der også handler om en dreng, der bare vil danse...altså storfilmen 'Billy Elliot'. Men graver man lidt dybere, så trækker 'Drengen der bare ville danse' meget mere på horror og splatter-elementer, som vi også kender det fra mesterinstruktører som Quentin Tarantino og Lars von Trier. 

I denne version spilles danseren stort - men elegant som en fugl - af Jan Gintberg, mens den tyraniske fader spilles super afdæmpet af Mick Øgendahl. Rune Klan er også med.

Se traileren øverst i artiklen.

Billy Elliot-inspireret spoof

Ligner det noget, du kunne finde på at smide penge efter på det store lærred, bliver du slemt skuffet. Desværre.

Det er bare en voldsom dyr vittighed lavet til Zulu Comedy Galla, der bliver vist søndag aften på TV 2. 

Det er ellers lidt af et usædvanligt cast, der er hentet ind til traileren. Ud over de tre ovennævnte komikere, så indtager Thomas Warberg rollen som den pædofile dansemester. Anders Lund Madsen og Signe Molde er begge døden med leen. Brian Lykke er en tilfældig mand, og Christina Sederqvist er en tilfældig bargæst.

Årets Komiker til ZULU Comedy Awards blev i øvrigt Jonatan Spang, der dystede mod kollegaerne; Simon Talbot, Ruben Søltoft og Sofie Hagen. Talentprisen gik til Ane Høgsberg. Vært var Rune Klan.