Er Lars Løkke fra det ydre rum? Det bedste og værste fra internettet denne uge

En dygtig fotograf fangede i denne uge Lars Løkke Rasmussen fra en vinkel, der fik internettet til at gå i alien-selvsving.

Er statsminister Lars Løkke Rasmussen en alien?

Det er blot et af de spørgsmål, der presser sig på efter endnu en uge er gået på nettet. 

Derudover har Kanye West genoptaget en Twitter-flirt med McDonalds - mens Beyoncé endnu engang har lagt internettet ned med sin optræden til MTV Video Music Awards. 

I ZULU-programmet Nørgaards Netfix får du det bedste og værste fra internettet koncentreret og bearbejdet. I forlængelse deraf får du her en opsamling over det bedste og værste fra internettet i denne uge. 

I videoen øverst kan du se 'Nørgaard Netfix's' version af den meget omtalte reklamevideo fra 'Joe and the Juice'. For god ordens skyld så den oprindelige video således ud:

Og her får du ugens andre topnyheder på internettet.

Lars Løkke går verden rundt

Ja, man kan blive helt i tvivl, når man ser det billede, som Berlingskes fotograf Thomas Lekfeldt fangede af statsministeren under fremlægningen af regeringens fremtidige plan for dansk økonomi - 2025-planen.

Det helt geniale billede viser statsministeren bag sin talerpult med to mikrofoner foran sine øjne.

Det ser helt gak ud - og det vandt da også øjeblikkelig populartitet blandt internettets bedste photoshop-brugere, hvor det særligt er et sci-fi-tema, der synes at gå igen.

Se statsministerens vilde sci-fi-forvandling via den brugergenerede hjemmeside Reddit her.

Beyoncé stjæler awardsshow

MTV afholdte sidste weekend dets årlige prisuddeling 'MTV Video music Awards', som efterhånden er bedre kendt for dets skandaler end dets optrædener.

Det var blandt til MTV VMAs, at Madonna delte et vådt kys med Britney Spears. Ligeledes var det også den uddeling, hvor verdensstjernen Kanye West forsøgte at fravriste Taylor Swift en pris, fordi han mente, den tilhørte Beyoncé.

Men ikke i år.

For selvom sangeren Drake uden held forsøgte at kysse sin gamle flamme Rihanna, var det dronningen af dem alle, Beyoncé, der stjal showet med sin opførelse af hitsene 'Pray You Catch Me', 'Hold Up', 'Sorry', 'Don’t Hurt Yourself' og kæmpehittet 'Formation'.

Se et udklip herunder og hele opførelsen her.

Uffe er helt væk

Lars løkke Rasmussen er ikke den eneste i dansk politik, der har gjort sig bemærket på internettet i denne uge.

Linselusen fra Alternativet Uffe Elbæk forsøgte også at tilkæmpe sig sin del af opmærksomhedskagen, da han delte en video på Facebook, hvor han i skøn symbolisme bogstaveligt talt vender det hele på hovedet.

Og med det hele menes der Lars Løkke Rasmussens økonomiske plan for Danmark under navnet 2025, som Uffe Elbæk altså ikke brød sig om.

Se videoen herunder.

Kanye West flirter fortsat med McDonalds

I forbindelse med at sangeren Frank Ocean for en uge siden udgav sit længeventede andet album 'blond', landede der også et dertilhørende magasin i udvalgte butikker fra sangeren.

Heri havde Kanye West bidraget med et meget interessant digt om McDonalds pomfritter.

Noget vi alle kan idenficere os med.

Herunder kan du læse et lille udddrag af digtet:

Derefter svarede McDonalds tilbage til sangeren med følgende tweet. McDonalds har naturligvis kun kærlighed tilovers for en verdenskunstner, der anerkender deres tilstedeværelse:

 Og nu har Kanye West så svaret burgerkæden tilbage i denne uge. Også på Twitter.

Men der er tilsyneladende ikke rigtigt nogen, der ved, om han virkelig mener det, når han skriver, at McDonalds er hans favorit-brand.