Dybvaaaaad

Missede du den? Susan K. overrasker journalist til Reality Awards

Tobias Dybvad gennemgår højdepunkterne siden sidst, han var på tv. Herunder Reality Awards.

Der er nærmest ingen grænser for, hvor grænseoverskridende man kan være, når landets reality-stjerner mødes til reality-awards i januar.

Du husker måske, at en deltager sågar endte på skadestuen i år, fordi han havde stoppet en vaginalt æg op numsen. Et æg, han så ikke kunne få ud igen.

Reality-stjernen Susan K. havde i år valgt at gå en lidt anden vej, hvorfor hendes interview med ugebladet Se & Hør sluttede et lidt uventet sted. 

- Jeg er bartender på noget, der hedder Kurts Mor, og så er jeg tjener ... begynder Susan K., hvorefter hun går ned af en lidt anden sti. Nemlig en sti til haven:

-  ... udover det, så går fritiden med at dyrke en masse grøntsager. Det er jo opstart nu her med forårsspirer osv.

Den bemærkning kunne hverken Tobias Dybvad eller hans hold af opmærksomme tv-seere, helt lade passerer. Derfor tog den storsmilende komiker naturligvis videobidden med i sit premiereshow, hvor han gennemgik en række af de sjovest tv-klip siden sidst. 

Ikke for børn

Andre bidder fra Dybvad dækning af Reality Awards understreger, at prisuddelingen ellers normalt ikke er for børn og sarte sjæle.

Her er det Gustav, der udspørger en gæst om hendes erfaringer i soveværelset samt en chokeret mor, der tydeligvis har taget sin datter med til det helt forkerte show.

Der er generelt noget magisk over interviews, der begynder et sted og ender et helt uventet sted. Her får du en mindre liste over andre interviews, der strålede i dets uventede drejninger.

Interviews på afveje

  1. Ro på Homie

    Det var en helt kølig og tilbagelænet rapper, der var inviteret i studiet til en snak om de danske festivalers boykot af de store bookingbureauer Beatbox Booking og Skandinavian. Faktisk trak Jøden den ellers dramatiske situation helt ned på jorden til stor skuffelse for journalisten.

  2. Peter Sommer bliver bortført

    Helt uden han anede uråd, lykkedes det musiker Simon Kvamm at bortføre sin ven og kompagnon i 'De eneste to', Peter Sommer, fra 'Go weekend'-studiet på hovedbanegården. Peter Sommer blev nemlig gift i 2015, men inden da skulle han lige på polterabend. Klippet er fra 2015 sidste år.

  3. Hvad sker der med skjorten?

    Det gik vist heller ikke under nogens Tour-radar, at Mark Cavendish var særligt optaget af TV 2-reporter Rasmus Staghøjs skjorter i år. Faktisk var det nærmest umuligt for Rasmus Staghøj at holde fokus på selve cyklingen.