Netto-kiks og Britney-nedbrud: Det bedste og værste fra internettet i denne uge

Medarbejderne i netto tager prisen for det absolut sjoveste, der er sket på internettet i denne uge - mens Britney Spears var det sørgeligste.

Lad os være ærlige, det har været en lidt småkedelig uge på internettet, efter OL stoppede.

Vi har derfor lĂĄnt lidt fra forrige uge i listen over det bedste og det værste pĂĄ internettet. 

Det værste

Komiker Martin Nørgaard gjorde i mandagens afsnit af 'Nørgaards Netfix' på TV 2 ZULU os opmærksom på, at en flok Netto-medarbejdere havde lavet en hyldestmusikvideo til arbejdspladsen i anledningen af butikkædens fødselsdag.

Se klippet fra mandagens afsnit øverst i artiklen og se hele hyldestvideoen herunder. 

I musikvideoen, der bygger på Nik og Jay-melodien 'Hot', kan du se Netto-medarbejdere, der bare har det supersjovt sammen i Netto. De danser, kører på palleløfter og står i kø. Fedest.

Britney Spears har ogsĂĄ stjĂĄlet vores opmærksomhed i denne uge. Hun har kørt carpool-karaoke med selveste James Corden fra 'The Late Late Show' - men køreturen blev bare ikke den fest, vi helt havde hĂĄbet pĂĄ.

Carpool-karaoke er konceptet, hvor den engelske tv-vært James Corden tager store kendisser med på en køretur, hvor de hører musik - gerne af dem selv - og skråler højt med på det. Indimellem sangene er der ogtså plads til lidt snak.

Men ikke nok med, at det virker som om, at Britney Spears har misforstĂĄet konceptet: 'at man skal synge med pĂĄ sine egne sange - og ikke mime dem', sĂĄ er hendes historie bare ogsĂĄ en lidt trist en af slagsen.

Se hele klippet fra Youtube herunder.

Anledningen er ellers god nok, for Britney Spears har udgivet en single - og er for første gang i mange år på vej med et album.

Vil du have mere James Corden og 'The Late Late Show', sĂĄ skal du bare rykke pĂĄ TV 2 PLAY, hvor du ogsĂĄ kan finde tidligere carpool karaokes.

Det bedste

Alletiders præsidentkandidat Donald Trump er bagud. I alle mĂĄlinger. Hillary Clinton fører stort. Men det vil hans kampagnestab simpelthen ikke acceptere.

Det kom i den grad til udtryk i følgende tv-indslag fra CNN, der blev lagt ud pĂĄ Twitter, hvor Michael Cohen, en af Donald Trumps politiske rĂĄdgivere, fuldstændig afviste præmissen om, at Donald Trump var bagud.

 Og endda pĂĄ mest overbevisende vis.

Det var også i denne uge, at den følsomme R&B-stjerne Frank Ocean udgav sit længeventede andet album. Sangeren har efterhånden råbt 'ulven kommer' adskillige gang, så da ulven 'Blond' endelig landede på Apple til download, var der i den grad fest på de sociale medier.

Pladen har naturligvis fået skyhøje anmeldelser stort set hele vejen rundt. Frank Ocean har bare svært ved at gøre noget galt. I så fald skulle det være, at han i anledningen tilsyneladende har farvet sit hår grønt.

Vil du have flere internetkiks, sĂĄ følg med pĂĄ TV 2 PLAY eller TV 2 ZULU mandag aften, hvor 'Nørgaards Netfix' vender og drejer internettet.