Comedy

Udspringere på toilet og Bieber-bombe: Det bedste og værste fra internettet i denne uge

Ugen på internettet har været gennemsyret af OL - som alt andet - men en dansk juicebastion har også blendet sig ind i larmen med en reklame.

OL har på den gode måde bidraget til LOL og skandaler i denne uge. Derfor er det også supertrist, at det lakker mod enden.

Noget, der ikke lakker mod ender, er Nørgaards Netfix, der har sæsonpremiere på mandag. Et program, hvor Martin Nørgaard trækker det bedste og værste fra internettet gennem sin komikerkødhakker og serverer det råt for dig, der er med på det værste. 

Det vil du forstå, hvis du ser klippet fra sidste sæson øverst i artiklen. Her slog Martin Nørgaard ned på den udskældte få-flere-børn-kampagne, som blandt andet Københavns Kommune var en del af. 

I anledning af sæsonpremieren på Martin Nørgaards internetsjov får du her et netfix med det bedste og det værste på internettet fra denne uge. En uge, hvor OL stadig dominerer på LOL og ondt. 

Sportsudøvere fanget i øjebliksbilleder gør sig nemlig særligt godt på internettet, hvor enhver mening mand med photoshop og en krøllet hjerne kan være konge. OL har derfor udløst en orkan af memes, som er en form for joke på internettet. Det kan være et billede med tekst på eller blot et billede, der er blevet photoshoppet, så konteksten er helt anderledes.

Det gælder for nedenstående udspringere, der er blevet photoshoppet ind på et toilet.

Eller for OL-deltageren Usain Bolt, der har for vane at smile til kameraet under sine løb. Særligt dette billede, hvor Usain Bolt under 100 meter-løbet tirrer sine modstandere med dette Colgate-øjeblik, har fået masser af kærlighed på internettet.

Det kom der blandt andet dette meme ud af.

 Og dette meme.

Selv den amerikanske tv-vært Ellen DeGeneres hoppede med på bølgen. Men det gik desværre ikke helt som værtinden havde håbet på, må man antage. Ellen DeGeneres endte nemlig i noget af en shitstorm, da hun lavede et meme, hvor hun ridder på ryggen af den populære jamaicanske løber. 

Og det var der flere, der blev stødt af, da det ifølge kritikere havde slavelignende associationer. Du kan læse om hele postyret i artiklen herunder.

Joe and Juicestorm

Juice-kæden 'Joe and the Juice' fik også sin andel af opmærksomhed, efter de havde sluppet en reklamevideo, der bare larmede lidt mere end andre reklamevideoer. 

For det er ikke 'bare' et job at svinge knuckles og smoothies over disken for 'Joe and the Juice'. Det er en kultur, et broderskab, hvor den tatoverede bodybuilder ved din side er ligeså vigtig, som kunden der vil have en 'Pic me up' og en avokadotoast.

Man kan synes, hvad man vil om kædens kæmpestore armbevægelser, men videoen blev i hvert fald delt i flæng på de sociale medier.

Også i ironiske vendinger.

Selv flere medier tog den op, herunder Euroman og magasinet Vice.

Bieber forlader Instagram

Det var også i denne uge, at popfænomenet Justin Bieber valgte at hive i SoMe-bremsen og lukke sin Instagram-konto helt ned. Faktisk blev den decideret slettet. Lidt paradoksalt, at popstjernen lægger afstand fra de sociale medier, eftersom han oprindeligt blev opdaget på et andet socialt medie, Youtube.

Han tog konsekvensen, som følge af en lang række hadefulde beskeder fra hans fans rettet mod sangerens nye kæreste modellen Sofia Richie. Til historien hører også, at Justin Biebers ekskæreste Selena Gomez blandede sig, hvorfor der opstod et skænderi mellem Bieber og Gomez.

Læs om hele fejden herunder.

Selena Gomez endte dog med at undskylde på en måde:

For få måneder siden lukkede også skuespilleren Daisy Ridle fra Star Wars sin konto, da hun fik hug for at støtte den amerikanske våbenlovgivning. 

Husk, at det er på mandag, at komiker Martin Nørgaard serverer internettet på et satirefad i 'Nørgaards Netfix'. Det sker 20.45 på TV 2 ZULU eller på TV 2 PLAY allerede fra mandag morgen.