ZULU Comedy Festival

Stem på årets komiker: Internationalt stjerneskud er blandt de nominerede

Her kan du stemme på den komiker, du synes fortjener titlen som Årets Komiker. De nominerede er...

Sidste pår vandt Christian Fuhlendorff. I år er der internationalt stjernestøv at finde blandt årets fire nominerede, der skal dyste om titlen som Årets Komiker ved ZULU Comedy Galla, der afholdes den 1. september.

Sofie Hagen er kvinden, der har taget England med storm - længe før hun overhovedet har taget sit første skridt op af karrierestien i Danmark. Hun skal dyste om titlen som mod de danske comedy-sværvægtere Simon Talbot, Jonatan Spang og Ruben Søltoft. 

Du er med til at bestemme, hvem af de fire, der skal løbe med titlen som Årets Komiker ved ZULU Comedy Galla 2016 - og du afgiver din stemme længere nede i artiklen.

Ud over Årets Komiker bliver der også uddelt en Talentpris blandt fire nye komikerhåb. Dem kan du se i videoen herunder.

Jonatan Spang

 

Jonatan Spang er 38 år og efterhånden en garvet herre i branchen. Ved siden af sin stand-up laver han også teater og film - og så har han de seneste år haft stor succes med sin serie på TV 2 ZULU 'Lillemand', der delvist er baseret på hans eget liv. Han er netop nu i gang med af lægge sidste finger på sæson to.

Simon Talbot

Simon Talbot er lige blevet 30 år. Han har boet i København i godt og vel 10 år, men han kommer oprindeligt fra Skanderborg i Jylland, hvilket han ikke lægger skjul på. Simon Talbot har hele tre store onemanshows bag sig, men har også været tv-vært og har nu sit eget sketch-program på TV 2 ZULU.

Sofie Hagen 

Sofie Hagen er blot 27 år, men trods sin alder har hun allerede indtaget udlandet med stor succes. Sidste år vandt hun prisen Best Newcomer for sit one-woman-show 'Bubllewrap' ved det prestigefyldte Edinburgh Awards - og det var før danskerne sådan rigtig havde fået øjnene op for hende.

Ruben Søltoft 

Ruben Søltoft fylder meget snart 29 år. Han har de seneste mange år været optaget af at passe sit arbejde i komidieserien 'Sjit Happens' på TV 2 ZULU, som den søde, naive Olau. Heldigvis har Ruben Søltoft også haft tid til at lave stand-up ved siden af - og det kulminerede i hans første onemanshow 'Mit Hoved', der kørte i efteråret.

Stem på en af de fire herunder. Du afgiver dit eget navn og din email - det gør du så vi kan tjekke, at du ikke stemmer to gange. Du kan også se begrundelser for, hvorfor de er nominerede nede i afstemningen.

Årets Komiker bliver uddelt ved ZULU Comedy Galla, der optages i Operaen i København den 1. september - og er startskuddet på ZULU Comedy Festival. Showet sendes på TV 2 og TV 2 PLAY den 11. september.