Han skal styre løjerne til Zulu Comedy Galla

Rune Klan bliver sjov mand i front, når Zulu Comedy Galla løber af staben den 1. september i Operaen i København.

Sidste år var det værten skuespiller Rasmus Bjerg, der med sin tyvsjålne rutine om buskefolket, underholdte ved Zulu Comedy Galla. 

Værtstjansen tilfalder i år komiker, skuespiller og tryllekunster Rune Klan, der skal vise sine showman-færdigheder, når han skal sørge fo,r at årets sjoveste prisshow kører på skinner den 1. september.

- Jeg er stolt over at have fået overdraget nøglerne til Zulu Comedy Galla. Jeg kan godt afsløre, at vi er nogle stykker, der gør os pænt umage med at skyde en flot aften af, så jeg vil bestemt anbefale, at man ser med hjemme foran skærmen eller dukker op og leger med. Det har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre, fortæller Rune Klan til TV 2.

Igen i år foregår showet i Operaen ved Holmen i København, hvor prisen for Årets Komiker og Talentprisen bliver uddelt i løbet af aftenen.

10 dage med sjov i gaden

Traditionen tro er Zulu Comedy Galla startskuddet til Zulu Comedy Festival, der indebærer en hulens masse stand-up-shows over ti dage i Aarhus og København. Festivalen kan præsentere mere end 80 komikere på plakaten, der skal gennemføre mere end 200 shows.

Her kan du gå på opdagelse i al slags comedy fra garvede komikere som Sebastian Dorset, Mette Frobenius og Thomas Warberg til helt nye stjerneskud som Viktor Lander, der vil fortælle om, hvordan man som voksen forholder sig til, at ens forældre bliver skilt.

Der vil også være en lang række specialshows, quiz-shows og open mic-shows at finde i både Aarhus og København i løbet af festivalen.

Du kan finde meget mere information i den app, som ZULU har bygget til lejligheden. Du kan både finde den til Android og IOS.

Stem på Årets Komiker

Du er med til at bestemme, hvem der på aftenen skal løbe med prisen som Årets Komiker. Det kan du gøre i artiklen herunder, hvor du også kan danne dig et overblik over årets nominerede.