Comedy

8 belastende ting ved at være single om sommeren - og 5 afsindigt gode

Indimellem kan det godt føles som om, at sommeren er designet til tosomheden.

Vi mennesker er flokdyr. Det siger videnskaben. Vi er slet ikke designet til at leve alene, hvorfor vi er afhængige af andre fra den dag, vi vælter ud af vores mødre.

Og den følelse af, at vi slet ikke er designet til at være singler, kan godt forstærkes i sommermånederne. Vi har i hvert fald fundet otte af de største single-problemer om sommeren samt fem af de bedste ting ved at være single.

1.   Når man pludselig får lyst til at grille  

En pølse ligger mutters alene på grillen.

Single-grillen findes bare ikke. Uanset hvad, så er det alt for besværligt at grille til en person. Først skal der købes kul, så skal der bruges mindst tyve minutter på at starte grillen op - og for hvad - to pølser? Samtidig føles det også lidt som en uppercutter til miljøet - at ose atmosfæren så meget til for et enkelt kyllingebryst.

2.  Når man bare har lyst til et enkelt glas rosévin

Der er ikke noget bedre end et skønt glas rosévin på terrassen en varm sommeraften. Det skulle da lige være et skønt glas rosévin på terrassen med dit hjertes udkårne. Men som single kan det være en udfordring at nå gennem en hel flaske rosévin, før den bliver gammel. Og så er man henvist til de der små fesne flasker.

3.  Når man skal smøres ind i solcreme

Ja, vi taler om den der magiske plet på ryggen, ingen kan nå. Man kan forsøge ved at vride sin arm halvt af led, men det bliver bare aldrig helt godt. Man kan derfor altid genkende en single på den røde skamplet midt på ryggen, hvor solen har straffet. Lidt som man kan genkende folk, der går i solarie på den hvide svedplet, de har på røven.

4. Når man skal lyne den luftige sommerkjole

Sommeren giver anledning til at hoppe i sommerkjolen. Men kjoledesignet med lynlås på ryggen har også sine begrænsninger. Ligesom solcremen, så kræver det en yoga-arm af høj kaliber at lukke kjolen helt og samtidig undgå et besøg hos fysioterapeuten. 

5. Når man vil i vandet på stranden

Befolket strand.

Et besøg på stranden kalder på en dukkert. Ellers kan man ligeså godt stege hjemme i haven. Som single på stranden kan være en smule angstprovokerende at efterlade sine ejendele på stranden, når man går i vandet. Så kan man selvfølgelig overvinde sin angst ved at bede om hjælp hos en fremmed.

6. Når man skal til bryllup

Sommeren boomer med bryllupper - og lige umiddelbart er det jo skønt at fejre kærligheden. Hvis man så bare havde én at fejre den med. Har man ikke det, så ender man højst sandsynligt ved (ja, lad os bare være ærlige) taberbordet. Strategisk placeret ved siden af den fillajs eller tøs, som ens ven desperat har forsøgt at splejse en sammen med flere år.

7. Når man skal fjerne en kæmpe edderkop

Det er som om, at selv insekterne kan fornemme, at man er single om sommeren. De har det i hvert fald med til at bygge rede, når man ikke har en kæreste ved sin side til at jage dem på flugt. Er man typen, der ikke jubler af glæde ved synet af et edderkop eller en hveps på afveje, så kan det blive et stort projekt holde insekterne uden for døren.

8. Når man får lyst til en kæmpe vaffelis

Statsminister Lars Løkke Rasmussen får sig en is.

Det er bare ikke helt det samme at guffe en havnevaffel med det hele mutters alene. Oplevelsen bliver bare bedre, når man er to. Så kan man svælge i dårlig samvittighed sammen.

Fem afsindigt gode ting ved at være single om sommeren

1. Når man har dobbeltsengen for sig selv i varmen

Særligt om sommeren er det befriende at være single i dobbeltsengen. Der er nemlig ikke noget værre i sommervarmen end at ligge tæt og klistre op af hinanden hele natten. Hvis man ikke allerede sveder om natten, så gør man det i hvert fald, når kæresten insisterer på, at der skal ligges i ske.

2. Når man kan danse og synge med på Beyoncés ‘Single Ladies’ uden at føle sig som en forræder.

Beyoncé spillede ikke ‘Single Ladies’, da hun indtog Parken denne sommer. Det var heldigt for alle kæresteparrene, for man kan kun for alvor danse med på rutinen og smide hænderne i vejret, hvis man er en single lady. Det siger Bey selv.

3. Når man kan spise koldskål hver aften - uden nogen dømmer dig.

Koldskål er en sommerspise - også selvom de danske supermarkeder hårdnakket forsøger at gøre det til en helårsting. Og som single kan du gå amok i koldskål uden at et andet menneske tigger om fast føde eller giver dig dårlig samvittighed, fordi du praktisk talt lever af kage. KAGE, KAGE, KAGE!

4. Når du kan gå på Pokémon Go dates med en ny hver dag.

Pokémon Go har flere brugere end Tinder, hvilket uden mellemregninger rent praktisk betyder, at Pokémon Go er det nye Tinder. Du er single og klar til at mingle - og det kan du over sommeren gøre hver dag med en ny rasende talentfuld Pokémon-jæger. Gerne én, du samler op ved det lokale Poké-gym.

5. Når du med sikkerhed ved, at du er den eneste med adgang til barberskraberen.

Det er helt umuligt at trække sin perspirerende krop gennem sommeren uden at lufte benene i et par shorts. Kvinder kan derfor føle sig en smule presset til at barbere stængerne lidt oftere, medmindre man tør bare at lade stå til, som den indre feminist, man er. Under alle omstændigheder kan det være befriende at vide, at man kan have Venus-skraberen for sig selv. Og det kan man kun være helt sikker på, hvis man bor alene.