Natholdet

Lummer stemning på landsholdet: Spiller smider tøjet foran kamera

Det kvindelige fodboldlandshold er bestemt ikke bange for at vise glædesrusen, da journalisterne fanger dem efter kampen.

Der er den dårlige taber, der altid bliver tosset over en mislykket kamp, og der er den dårlige vinder, der hoverende tørrer sit smil af i modstanderens nedslåede ansigt.

Og så er der den lykkelige vinder, der i glædens rus vælger at smide tøjet. 

Sidstnævne får tv-vært Anders Breinholt og fodboldkommentator Flemming Toft æren af at opleve i torsdagens udgave af 'Natholdet'. 

Efter en EM-sejr på 4-0 over Slovakiet er humøret højt blandt det kvindelige fodboldlandshold, da journalisterne fanger dem i omklædningsrummet efter kampen.

Men særligt én frisk spiller viser sin glæde på ganske fysisk vis.

Smider tøjet

Mens holdkammeraten Nadia Nadim bliver interviewet af journalister, får Katrine Veje, der til dagligt spiller i Brøndby IF, i hvert fald lysten til at trække op i blusen og ned i bukserne foran de andre spillere - og for rullende kamera. 

Et syn, som Flemming Toft fremhæver, sjældent ses blandt de mandlige fodboldspillere. 

- Dér er forskellen i forhold til herrefodbold. Det er meget sjældent, man ser sådan en g-streng hos herrerne, griner fodboldkommentatoren.

Et sjældent syn blandt sportsfolk

Nogle andre sportsfolk, der i høj grad også har svært ved at skjule vinderglæden, er de kvindelige landsholdssvømmere i klippet herunder.

En så tydelig begejstring og kunne andre sportsfolk måske lære noget af - særligt i fodboldverdenen, hvor det er et sjældent syn, pointerer Flemming Toft.

Måske lige bort set fra de kvindelige landsholdsspillere. 

Husk at du altid kan se eller gense 'Natholdet' på TV 2 PLAY.