Underholdning

Fem modetrends, der virker for underlige til at være sande

Behårede negle og planter i håret - der er ikke grænser for, hvor underlig moden kan blive indimellem.

Tendenser og trends kommer og går. Og gudskelov for det, for de er bare ikke altid lige heldige.

Det sker, at man flipper igennem gamle billeder og til sin afsky konfronteres med, at man hoppede med på de værste trends. Følgende trends tilhører en helt anden kategori. Faktisk er de snarere uden for kategori. 

De er nemlig så vanvittige, at det er svært at forestille sig, at de i noget univers eller i nogen tidsperiode kunne blive en ting, folk rent faktisk dyrkede. Men det er så her, at verden pludselig bliver større end ens egen forstand - for der findes folk, som dyrker følgende trends. Det ligger ligesom i ordet 'trend'.

Komiker Torben Chris er manden, der smider det tåbelige trend-kort på bordet i sit program 'Giver det mening ifølge Torben Chris'. Her tager han den helt nye amerikanske trend 'hår på neglene' op til debat.

Indslaget om de behårede negle kan du se øverst i artiklen. Herunder følger fire andre lige lovligt sære modeidéer.

Blomstrende skæg

Hvorvidt dette begyndte som en joke eller en ironisk kommentar til hele hipsterkulturen er svært at sige. Under alle omstændigheder var der folk, som hoppede på blomstervognen i 2015. Det blomstrede bogstavelig talt med blomsterbørn på Instagram og Twitter. 

Trenden fik heldigvis aldrig helt fat i det danske marked. 

Plantespænder 

Endnu en biodynamisk trend. Denne havde dog sit udspring i Kina, hvor spænder med små plantespire pludselig poppede op i gadebilledet.

Generelt virker skellet mellem dansk og kinesisk kultur forholdsvis stor. Derfor kommer det måske ikke som en overraskelse, at netop kineserne vil være at finde på listen. 

Bobbelnegle

Der er åbenbart ikke grænser for, hvad folk kan finde på at gøre ved deres negle. Bobler hører dog til yderlighederne.

Farvet armhår

Selveste Miley Cyrus var fanebærer på denne trend. Efter hun havde smidt et billede på Instagram med sine nye og farvefulde armhår, fulgte mange fans tilsyneladende trop. 

'Giver det mening ifølge Torben Chris' bliver sendt hver mandag på TV 2 ZULU klokken 21.30. Du kan også fange alle tidligere afsnit på TV 2 PLAY.