Comedy

Fem gange Adele fik os til at knække sammen af grin

Hun er en af verdens bedste sangerinder - men noget tyder på, at hun også kunne gøre karriere som komiker.

Adele er på mange måder alle tv-værters drømmegæst. Hun er dygtig, rapkæftet og altid med på den værste.

Der er med andre ord garanti for, at et Adele-besøg eksploderer på internettet, når hun er gæst på de helt store amerikanske talk-shows med Jimmy Fallon eller Ellen DeGeneres.

Adele spiller koncert i Danmark den 3. og 4. maj i henholdsvis København og Herning.

I den anledning har vi fundet fem geniale videoklip med Adele, der beviser, at sangerinden med lethed kunne skifte sin karriere som musiker ud med en karriere som komiker.

Adele laver carpool-karaoke

James Corden har fundet lidt af en viral guldåre i konceptet Carpool-karaoke i hans 'The Late Late Show'. Faktisk var Adele en af de gæster, der var med til at gøre konceptet så populært, som det er i dag. Video-klippet med Adele, der synger Spice Girls, rapper Nicki Minaj og hyggesnakker med James Corden i en bil, er blevet set tæt på 100.000 gange på Youtube.

Et af de sjoveste øjeblikke i bilen er dog næsten en anekdote, hun fortæller om et restaurantbesøg, hvor hun drikker sig småberuset og bliver lidt stor i slaget, da hun falder i snak med nogle fans.

'The Late Late Show' med James Corden bliver i øvrigt sendt på TV 2 ZULU hver mandag klokken 23. Du kan også fange tidligere 'Late Late'-programmer TV 2 PLAY, hvor der også er blevet lavet et særligt program med alle de store carpools gennemført med gæster som Jennifer Lopez, Justin Bieber og Sia.

Adele bliver stjernebesværlig på Jamba-juicebar

Sangerinden var i februar på besøg hos Ellen DeGeneres, der er vært på showet 'The Ellen Show'. Her blev hun udstyret med øresnegl og sendt på juicebar med Ellen DeGeneres i øret. Adele skal så følge Ellen DeGeneres anvisninger i øresneglen - og det kommer der nogle mavekrampe-grinende situationer ud af. Da hun uden advarsel begynder at råæde rå hvedegræs, virker sangerinden decideret skæv - hvorfor det er lidt af en præstation, at ekspedienterne rent faktisk formår forholde sig helt rolige.

Se klippet på ellentube lige her.

Adele forklæder sig som Adele

Adele er efterhånden blevet så stor en stjerne, at der bliver afholdt konkurrencer om, hvem der lyder, ligner og bevæger sig mest som Adele. Og hvad er mere oplagt, end hvis Adele gik undercover som sig selv i en af disse konkurrencer?

I november allierede Adele sig med den talkshowværten Graham Norton i forbindelse med et BBC-interview, hvor hun med en næseprotese og en hel del make-up forvandlede sig til en lidt anderledes version af sig selv under navnet Jenny. I videoen, der kom ud efterfølgende, og som du finder herunder,  fremgår det, at forklædningen virker som den skal - lige indtil det øjeblik hun skal synge. Her går op for de øvrige deltagere, at det muligvis er den 'rigtige' Adele, de har joket, sludret og bitchet med i kulisserne.

Adele er helt genial til at photobombe andre

En anden kunst, som Adele efterhånden har perfektioneret, er kunsten at photobombe andre. Altså dumpe ind i et billede, mens det bliver taget - gerne med en grimasse, håndtegn eller en helt tredje rekvisit.

Her photobomber hun en gut på den røde løber.

Og her photobomber hun en superfan til en af sine koncerter. En fan, der i øvrigt ligner hende ret meget.

 Her laver hun en hel serie af photobombs - igen i sammensvægelse med tv-værten Graham Norton.

Adele siger "Hello..."

Megastjernen kan også have det sjovt helt uden hjælp fra andre. Her har hun i hvert fald en fest med sig selv, da det under en videohilsen går op for hende, at hun aldrig kan sige "hello...it's me" igen uden at flække af grin. Det er naturligvis, fordi hun har lavet en kæmpestort hit, der hedder 'Hello', og til evig tid har forbandet den sætning for sit eget vedkommende.

A post shared by Adele (@adele) on