Comedy

Her tager ZULU hævn over kendisbloggere

ZULUs hævnpatrulje snyder sig med til Danish Beauty Award for at tage hævn over bloggere.

'Jeg har en rigtig stor familie. Jeg har en far og en mor og søskende'.

Det lyder som begyndelsen på en ret kedelig historie. Og det er det også.

Faktisk er det begyndelsen på en helt usædvanlig kedelig historie, der er et led i en større og sjovere mission om at tage hævn over bloggere, der dagligt keder dig med spaltevis af banale anekdoter fra hverdagen. Mere om den historie om lidt.  

I ZULUs helt nye 'skjult-kamera'-program tager værterne og vennerne Jasper Ritz, Nicolai Achton og Casper Steffensen hævn over irriterende ting i hverdagen i form af telefonkøer, reality-deltagere og ikke mindst kedelige bloggere, som du kan se i klippet øverst i artiklen.

Snyder sig ind til bloggers paradise

I mandagens afsnit af programmet går det ud over bloggere, der ifølge de tre drenge forpester internettet med deres banale historier. Derfor snyder de sig ind til 'Danish Beauty Award' - uofficielt kendt som bloggers paradise - forklædt som TV 2-reportere og bevæbnet med en hel masse kedelige historier fra deres eget liv. 

Her opsøger de en række bloggere med det formål kede dem i søvne med ligegyldige historier fra værternes hverdag. Og det er det helt rette sted, for værterne render ind i alle de helt store kendisbloggere, som Christiane Schaumburg-Müller, tidligere Taekwondo-udøver Lisa Lents  og ikke mindst Mascha Vang, der må kæmpe for at holde koncentrationen under værternes alenlange godnathistorier. 

Til bloggernes forsvar så udviser de imponerende stor tålmodighed med de kedelige værter. 

- Jeg kan lynhurtigt gennemskue de der komikere

Overordnet set er missionen en succes.

Dog virker det som om, at blogger-dronningen Mascha Vang - som den eneste - ret hurtigt gennemskuer den kedelige komiker og skynder sig væk. Selv kan hun ikke huske episoden, men det er ikke første gang, at en komiker har henvendt sig til hende.

- Jeg har før prøvet det der, hvor en eller anden komiker kommer og spørger om nogle underlige ting – hvor man lynhurtigt kan gennemskue, at det er til et eller andet sjovt program. Og så prøver jeg egentlig bare at komme væk, udtaler Mascha Vang til TV 2.

Enhver kan ikke blive blogger

Mascha Vang er en af de mest læste danske bloggere i Danmark, og derfor kan hun heller ikke genkende påstanden om, at bloggere per definition er kedelige. Dog har hun ikke noget endeligt bud på, hvorfor hun er så populær, som hun er.

- Jeg får 50 henvendelser om ugen fra folk, der er nysgerrige på min hemmelighed. Jeg kan bare sige, at enhver ikke kan blive blogger. Det har taget mig 17 år at finde frem til min opskrift, så det er ikke så simpelt, siger Mascha Vang, der indrømmer, at indholdet på hendes blog varierer meget.

- Jeg kan skrive om alt fra små ligegyldige ting som et Gucci-cover til kvinders rettigheder i Afrika. For mig er det vigtigt, at der sker noget på bloggen hver dag - og så er det ikke altid de store emner, det handler om, udtaler Mascha Vang, der med mange hundrede tusinde unikke læsere om dagen formentlig både ler sidst og højest hele vejen ned til banken.

Du kan se 'Hævnen er sjov' på TV 2 ZULU i aften klokken 21.50, hvor der også tages hævn over alenlange telefonkøer og P-vagter. Eller du kan fange programmet allerede nu på TV 2 PLAY.