Zulu Awards

ZULU overrasker: Donna Martin genopstår i ny Beverly Hills-sketch

Tori Spelling alias Donna Martin mødte torsdag aften Martin Høgsted i "Peach Pit" ved ZULU Awards.

Savner du de glade Beverly Hills 90210-dage med Brandon, Kelly, Dylan og Donna? Så var torsdagens ZULU Awards lige noget for dig.

Her genopstod Donna Martin nemlig i en dansk udgave af den populære 90'er-serie, hvor hun spillede overfor de to danske skuespillere Magnus Millang og Martin Høgsted fra Danish Dynamite.

Tilbage til Peach Pit

Sketchen skulle forestille at være optaget på seriens populære stamsted "Peach Pit". Men virkeligheden er, at den blevet optaget i Danmark, hvor Tori Spelling i disse dage er på besøg med sin familie.

Den amerikanske skuespiller skulle ved torsdagens store ZULU-fest uddele prisen for bedste tv-serie. En pris, der gik til ZULU-serien Sjit Happens.

I videoklippet øverst kan man se, hvordan de to danske mænd får udlevet det, der vel nok har været de fleste teenageres drøm gennem tiden.

Her sidder Donna (Tori Spelling) og Brandon (Martin Høgsted) nemlig taler om Donnas kæreste, David (Magnus Millang). Han skulle angiveligt været kommet ud i noget rod, og på bedste Donna-vis reagerer Tori Spelling meget chokeret. Pludselig bliver de dog afbrudt.

Tog minde med hjem fra Danmark

Da Tori Spelling torsdag aften skulle uddele prisen for bedste tv-serie, benyttede hun samtidig også lige muligheden for at få en selfie med det danske publikum. 

- Jeg er så glad for at være her. Tak, fordi I inviterede mig. Jeg har lige et spørgsmål til jer: Vil I måske lave en selfie med mig, jeg vil gerne minde min tid i Danmark?, spurgte Tori Spelling.

Gense øjeblikket fra ZULU Awards herunder: