Se de første billeder her: Beverly Hills-stjernen er landet i Danmark

Beverly Hills-stjernen Tori Spelling er netop ankommet til Danmark. Vi fangede hende pĂĄ kamera i lufthavnen.

Det er ikke hver dag, at en Hollywood-stjerne kommer til Danmark. Men det sker nærmest aldrig, at det er en af de største seriestjerner nogensinde.

Skuespillerinden Tori Spelling - også kendt som Donna Martin - skal torsdag aften uddele en ZULU-Award i Forum, når Danmarks største privatfest får vinger. Men allerede i dag har hun sat sine ben i Danmark.

Du kan se hele showet pĂĄ TV 2 PLAY:

TV 2 ZULU fangede hende i lufthavnen i Kastrup for en kort bemærkning på ZULUs egen Snapchat tv2_zulu. Se hende i klippet herover. Og nej, det er ikke den bedste kvalitet, men hun er der.

Med hele familien på slæb

Tori Spelling har taget hele sin familie med til landet.

Hun er gift med skuespilleren Dean McDermott – og sammen har de børnene Liam, Stella, Hattie og Finn.

Så selv om vi nok bedst kender hende som Donna Martin, der med nød og næppe fik lov at gå til eksamen i ’Beverly Hills 90210’, så er hun i USA mindst ligeså kendt som reality-stjerne.

Her har hun i flere programmer været midtpunktet i sin egen serie, hvor man følger familiens op- og nedture.

Sidste år måtte parret gå gennem en offentlig skandale, da Dean McDermott havde en affære, hvilket blev udfoldet på tv. De to er dog blevet sammen.

Bedst kendt for 90210

Ud over sine reality-programmer har Tori Spelling haft nogle få roller i forskellige film og tv-serier siden 'Beverly Hills 90210'. Donna Martin er dog uden sammenligning hendes allerstørste rolle.

Det gælder i øvrigt også alle de andre skuespillere fra serien. Luke Perry (Dylan), Ian Ziering (Steve), Shannen Doherty (Brenda) og Jennie Garth (Kelly) har dog haft nogen succes som skuespillere efterfølgende.