Natholdet

Fupnummer fejler: Mogens Lykketoft banker sig ud gennem en låst dør

Se Mogens Lykketoft forvandle sig til en regulær Rambo, da han bliver låst inde i et rum.

Man kan sige meget om en person i den måde, han eller hun håndterer en presset situation.

Der er noget, der tyder på, at den tidligere politiker og nuværende leder for FN's generalforsamling, Mogens Lykketoft, er en handlingens mand. Og ret svær at drive gæk med.

I mandagens udsendelse af Natholdet er FN-lederen gæst. Og i den forbindelse har vært Anders Breinholt fundet et gammelt klip frem med Mogens Lykketoft fra TV 3-programmet 'Rent Fup' med Preben Kristensen.

Smadrer glasrude med bare næver

I klippet fra 1996 bliver Mogens Lykketoft låst ind i en rum under et radiointerview, hvorefter en anden person udgiver sig for at være Mogens Lykketoft i selve radiointerviewet.

Det er tydeligvis ikke noget, Mogens Lykketoft kan indfinde sig med, hvorfor han løser den knebne situation med sine egne bare næver. 

Med en smøg i munden og et overraskende roligt gemyt, smadrer politikeren en glasrude i døren indtil det værelse, han er låst inde i.

Du hørte rigtigt. Mogens Lykketoft får ganske hurtigt banket sig selv ud af sit fupnummer, hvorfor det mislykkedes en smule. 

Selvom politikeren et kort øjeblik forvandler sig til en regulær actionhelt, så bliver han dog ikke mere vred, end at han kan grine af situationen bagefter. Den, der ler sidst, ler tydeligvis bedst.

Tantholdt eller Lykketoft: Hvem er mest gansta?

For nyligt fik TV 2's helt egen actionhelt Rasmus Tantholdt også opmærksomhed hos Natholdet, da han viste en lidt anden side af sig selv i et interview. 

I kraft af det job han har, så er Rasmus Tantholdt formentlig en hårdere nød end de fleste. Men under et interview med TV 2 NEWS fik den hårdtprøvede krigsreporter taget et hiv af sin smøg med en attitude, der ikke var til at skyde igennem. 

Men hvem er egentlig med gangsta, Mogens Lykketoft eller Rasmus Tantholdt? 

Husk du kan alle afsnit af Natholdet på TV 2 PLAY.