Comedy

Du ligner en bold: Her sviner Anna David Linda P på hjemmebane

Anna David giver komiker Linda P en smuk musikalsk lussing, da hun er på besøg i 'Det Alt For Korte Linda P Show'.

Anna David er sjov.

Det beviser hun i mandagens premiereafsnit på 'Det Alt For Korte Linda P Show', hvor hun synger duet med komikeren. Men i stedet for hittet 'Fuck Dig' er teksten skrevet om - og handler nu mest om, at Linda P aldrig bliver tynd.

- Du virker stolt, ligner en bold. Ser på din krop, kaster lidt op. Linda! Alle ved jo godt, det er for seeeent.

Det er ikke søde ord, sangerinden Anna David kaster i hovedet på komikeren. Heldigvis har en lang karriere som komiker tydeligvis gjort Linda P tykhuddet.

Linda P bekræftede da også i sidste uge, at Anna David ER sjov, da vi fangede hende for en kort bemærkning på mail i anledningen af showet. Læs med herunder.

Birthe gjorde det først

Det er ikke først gang, at Linda P har inviteret en kendt sangerinde på scenen for at give sig selv et møgfald. 

I første sæson af showet, der hed 'Det Alt For Store Linda P Show' var det Birthe Kjær, der fik lov at trampe på Linda P.

Og det gør hun simpelthen fremragende.

Indimellem bliver komikeren da også kritiseret uden, at det er på egen opfordring. Her er det to overraskende skarpe piger, der til sidste års ZULU Comedy Galla gav hele det danske komikerlaug det glatte lag. Inklusiv Linda P.

'Det Alt For Korte Linda P Show' bliver sendt på TV 2 ZULU mandag aften klokken 21.00. Du kan allerede nu se snigpremiere på TV 2 PLAY. Her kan du også fange alle afsnit fra sæson ét.