Comedy

Linda P: - Man behøver ikke gå på musikkonservatoriet for at høre, at jeg ikke kan synge

Linda P har aldrig været ved frisøren - men det bliver man heldigvis ikke mindre sjov af. Vi tog en snak med hende i anledningen af showpremiere.

Det er noget skræmmende over Linda P.

Det er ikke fordi, hun virker hverken aggressiv eller ondskabsfuld - men hun bliver aldrig flov. Og man kan ikke vinde over folk, der ikke kender til skam eller forfængelighed. Det er måske også derfor, at hun er så morsom.

Linda P har af samme grund ikke problemer med at udstille sig selv og sine utilstrækkeligheder. Tværtimod. 

Vi tog en e-mail-snak med Linda P om sæson to af 'Det Alt For Store Linda P Show', der er blevet lidt kortere under navnet 'Det Alt For Korte Linda P Show' i anledningen af premieren på den nye sæson. 

I sæson to er du igen med, når Linda P er hos frisøren, du får lov at lytte til hendes nabosvinere - og som noget nyt kan du opleve Linda P som superakavet sekretær i den 'Mad Men'-inspirerede sketch 'John og Peggy'.

Dit første show hed ’Det Alt For Store Linda P Show’, og det her hedder ’Det Alt For Korte Linda P Show’ – hvad er den perfekte længde?

- Som det er nu :-)

Hvad skal sæson tre så hedde?

- Det har vi ikke talt om endnu. 'Det Alt For Brede Linda P Show' eventuelt.

Der er lang vej fra Julie Zangenberg til Jan Gintberg – ud fra hvilke kriterier vælger du dine gæster?

- At jeg kan lide dem.

Har du ofte dårlige oplevelser hos frisøren, eller hvordan opstod sketchen hos frisøren?

- Jeg har aldrig været til frisøren, som man snildt kan se. Så jeg tror bare, at de scener er, som jeg forestiller mig, en frisør er.

Din 'Mad Men'-sketch er ny – hvor kom den fra?

- Anders Grau og jeg kan godt have nogle ideer, hvor vi synes, det er meget morsomt, mens resten af kontoret ikke forstår det. Og der er 'John og Peggy' nok en af dem. Vi synes godt, der må være plads til noget mærkeligt. Og så er vi begge bare meget glade for 'Mad Men'. Så det er kun en hyldest.

I afsnit ét forsøger du at forfølge en idé, ’vold med fisk’, fra en Facebook-fan (se klip øverst i artiklen). Bliver du ofte direkte inspireret af folk på Facebook? 

- Det sker skam, at folk på Facebook kommer med virkelig sjove inputs, og så vil vi meget gerne have dem med i programmet, så det mere bliver alles program end bare vores. Jeppe fra Jylland, som skrev, at han ikke kunne noget, men bare gerne ville på tv, holdt vi meget af.

Dit mobilindslag, hvor du taler ilde om din nabo, er et af de mere populære. Har du et bud på, hvorfor det er så vanvittigt morsomt at svine nogen til sådan helt uden omsvøb?

- Det er sjovt, fordi man ikke sviner nogen til uden omsvøb. Det ville da være usympatisk.

Hvad synes du i øvrigt om face-swap-app’en?

- Jeg har aldrig hørt om det. Kan man spise det?

Anna David og dig synger smuk duet i første afsnit af den nye sæson. Er Anna David sjov?

- Ja.

Når du sniger en Anna David-duet ind i dit show – er det så i virkeligheden bare en undskyldning for at få lov at synge? 

- Når jeg står på scenen med Anna David og laver en sjov duet, så er det en undskyldning for at lave en sjov duet. Man behøver ikke at have gået på musikkonservatoriet for at kunne høre jeg ikke kan synge. Jeg gør det, fordi det er hyggeligt.

Det virker som om, at du ikke har problemer med at udstille dig selv – er der overhovedet noget, der kan gøre dig bare en smule flov?

- Nej

Hvorfor er alle rollerne i showquizzen lige spillet af Jørgen Leth?

- Fordi heste havde vi lavet.

Indimellem virker det som om, at det er de mest vanvittige ideer, der vinder – er det helt forkert analyseret?

- Det er korrekt, hvilket er grunden til at folk vil elske 'John Og Peggy', men først efter 8 afsnit tror jeg ;)

'Det Alt For Korte Linda P Show' bliver sendt mandag på TV 2 ZULU klokken 21.00 - men snigpremieren kan allerede nu fanges på TV 2 PLAY.