Natholdet

Breaking news: Måge lander i have

TV 2 FYN bragte i weekenden den dramatisk vigtige nyhed om, at en måge gjorde holdt i tv-stationens forhave.

Der kan være mange gode grunde til, at man laver nyhedshistorier tæt på danskerne. Nyheder, som danskerne kan forstå. Nyheder, der rammer danskerne i hverdagen. Nyheder, danskerne kan tage og føle på.

Men indimellem kan nyhederne også komme for tæt på. Så tæt, at man faktisk slet ikke behøver at forlade tv-stationen, for at fortælle historien.

Det var tilfældet i weekenden, da TV 2 FYN valgte at bringe indslaget 'En måge har slået sig ned på græsplænen', der handlede om en måge, der havde slået sig ned på græsplænen lige ude foran tv-stationen.

Faktisk behøvede kameramanden ikke engang at gå ud på græsplænen for at fange de unikke optagelser. Næ, han filmer da bare inde fra stationen.

Den opsigtvækkende historie om mågen, som du kan se i klippet øverst, gik naturligvis ikke Natholdets næse forbi. Her satte den opmærksomme vært Anders Breinholt spørgsmålstegn ved vigtigheden af nyheden.

- Peter, kan nyheder blive for små?, spørger værten sin medvært, Peter Frödin.

Men nyheden om mågen var altså en nyhed, der vakte begejstring hos mandagens gæst, der ikke rigtig havde nogle reservationer over for hverken TV 2 FYN eller nyheden i sig selv.

Støjberg kæmpede mod myg under interview

Det er på ingen måde første gang, at TV 2 har lavet en historie med samme nerve, relevans og spændingskurve. I 2014 vandt TV 2 faktisk prisen for 'Årets agurkehistorie', der er stiftet af Dansk gartneri.

Det gjorde de for denne historie om Inger Støjbergs kamp mod en masse myg, der skabte store udfordringer under et interview med Divya Das. Begge slap uskadte fra interviewet, men nogle myg blev muligvis skadet under optagelserne.

Husk du kan se alle afsnit af Natholdet på TV 2 PLAY.