Comedy

Linda P bekræfter: Kæreste med Anders Grau

Komikeren Linda P har forelsket sig i sin medvært - og det er ikke en kvinde.

Linda Pedersen bekræfter over for Her & Nu, at hun har fundet sammen med komiker Anders Grau. De to faldt for hinanden under optagelserne til 'Det alt for store Linda P show', hvor de er medværter.

- Vi har kun været kærester i fire måneder, men det føles som altid. Jeg tror også, det er første gang, jeg har oplevet en romantisk kærlighed, fortæller Linda P til Her & Nu.

Falder ikke for køn

Linda P blev for to år siden skilt fra sin kæreste Melissa Nicolajsen - og for mange af komikerens fans vil det nok komme som en overraskelse, at hun nu har fundet sammen med en mand. Men den 32-årige komiker falder ikke for køn, men derimod personer, siger hun.

- Jeg havde ikke regnet med at møde en mand, der var interessant nok. Ikke fordi jeg ikke kan lide mænd, men her var en mand, som jeg ikke havde oplevet før. Jeg havde ikke mødt et menneske som ham, og jeg er altid gået efter menneskekærlighed. Ikke køn, siger hun til bladet.

Herunder kan du teste, om Linda P i virkeligheden er din drømmedate.

Var venner først

De to mødte hinanden for nogle år tilbage, hvor Linda P i første omgang var helt vild med hans humor. Først senere blev de medværter på 'Det alt for store Linda P show', hvor de altså faldt for hinanden efter noget tid. En af Anders Graus mest kendte roller er den uduelige frisør, der har meget svært at ved at afkode ønsker for frisure.

Parret er ikke flyttet sammen og skal heller ikke giftes lige med det samme, fortæller Linda P til Her & Nu. I øjeblikket forbereder Linda P et stand up-show, der har premiere til september. Anders Grau arbejder ligeledes på sit eget projekt.

Forhåbentlig stopper Linda P ikke med at lave jokes om sin lesbiske fortid lige foreløbigt. Indtil videre kan du more dig over nedstående video, hvor hun konfronterer sin veninde, Christina Sederqvist om hendes seksuelle præferencer.