Kendt komiker: Nederen at stemme dørklokker for Jehovas Vidner

Simon Talbot er vokset op i Jehovas Vidner. Nu laver han sjov med det, fordi han kan.

Intet er helligt for komiker Simon Talbot, når det kommer til hans egen fortid. Derfor har han også lavet et helt nyt sketchshow 'Simon Talbots Sketch Show', der blandt mange ting berører komikerens fortid i Jehovas Vidner.

- Jeg tror ikke, at jeg har noget, der er helligt. Men der er noget, der er sværere at lave sjov med. For eksempel har jeg nogle sketches om Jehovas Vidner - om at jeg er vokset op der - og i begyndelsen var jeg nok for belærende og prædikerende omkring det, og det kan man ikke rigtig grine af, for hvem gider et foredrag fra en ung komiker, der tror han er dyb, lyder det fra Simon Talbot.

'Simon Talbots Sketch Show' har først premiere på TV 2 ZULU mandag den 1. februar, men allerede nu kan du se snigpremieren på TV 2 PLAY.

Jehovas Vidner går ikke ind for flerkoneri

At lave sjov på en scene er et håndværk, og hvis man først mestrer det, så kan man ifølge Simon Talbot lave sjov med alt. Det gælder også Jehovas Vidner, selvom det kan være lidt ømt, når nu mor stadig er medlem af menigheden, som det er tilfældet med Simon Talbot.

Simon Talbot forlod selv menigheden som 14-årig, men det var stadig rigeligt med tid til at indsamle materiale til hans nye sketchshow.

Særligt det at stemme dørklokker for menigheden har lastet Simon Talbot med masser af komisk materiale - og i øvrigt gjort ham helt immun over for afvisninger.

Men ikke alle afvisning var helt ens. I Jehovas Vidner går man ikke ind for flerkoneri, hvilket Simon Talbot fik lov at tænke over på en rekrutteringsrunde med menighedens pjece Vagttårnet under armen. 

'Alt handler om MIG'

'Simon Talbots Sketch Show' er en blanding af stand-up og sketches, som komikeren har lavet med hjælp fra en lang række dygtige folk - herunder skuespilleren Casper Crump, sangeren Basim og et væld af branchekammeraterne. 

Ud over Jehovas Vidner tages temaer som Pokémon, bloggere og stand-up i sig selv også under kærlig komisk behandling i showet. Men trods temaer i mange forskellige retninger, så skredser showet konstant om samme akse, der er Simon Talbot selv - som han fortæller i klippet herunder.

Gaven, der bare bliver ved med at give

Simon Talbot kan naturligvis heller ikke helt slippe emnet jyder og københavnere.

Måske fordi Simon Tablot selv er jyde, der er flyttet til København. Måske fordi, det er gaven, der bare bliver ved med at give...jokes. Det er dog primært de mange fordomme om jyder og københavnere, der optager den 29-årige komiker.

For han tror egentlig ikke på, at der er den helt store grundlæggende forskel på jyder og københavnere, når det kommer til stykket.

Du kan høre og se meget mere til Simon Talbot hver mandag på TV 2 ZULU eller på TV 2 PLAY.