Forpremiere i 10.000 meters højde: ZULU-stjerner leger cabine-crew for fans

'SJIT Happens'-castet havde inviteret fans ud i luftrummet i anledningen af sæsonpremieren – castet selv trak naturligvis i arbejdstøjet.

Der var ingen smalle steder, da SJIT Air onsdag aften lettede fra Københavns Lufthavn for at tage en tur til Jylland og tilbage igen.

Med om bord var stjernerne fra 'SJIT Happens' og 50 superseje fans, der alle blev rustet op med en iPad, så de helt eksklusivt fik lov at se to endnu ikke viste afsnit af 'SJIT Happens' fra den kommende sæson fire.

TV 2 var naturligvis også med – og herunder får du højdepunkterne fra turen i billeder, videoer og quizzer.

Fans rulles gennem check-in

Allerede ved ankomsten til lufthavnen får man hurtig færten af, at SJIT Air ikke er en helt almindelig afgang.

Udstyret med pas og boarding-pass blev de mange fans rullet gennem et helt særligt sikkerhedstjek, før de fik lov at gå om bord på det lille fly.

Stephania Potalivo, som spiller lejlighedens – indtil videre – eneste pige, Ane, bød passagererne velkommen om bord på flyet.

Sådan kommer du sikkert gennem din flyvetur

Det var dog først efter, at Nikolaj Stokholm og Claes Quaade aka Øland og Emil gav os en introduktion i flysikkerhed, at passagererne for alvor kunne lægge sædet tilbage og smække iPad’en op.

Mens turens vigtigste gæster – alle seriens fans - så forpremiere på afsnit tre og afsnit fire af SJIT Happens, så blev de vartet op af seriens stjerner. Her er det Claes Quaade, der spiller Emil, som deler drikkervarer ud.

Når castet ikke servicerede resten af flyet med sandwich og drikkevarer, så fandt de også tid til at forevige det opløftende arrangement.

Under turen havde gæsterne heldigvis tid til en lille karakter-quiz med spørgsmål, som du måske kender fra dine rejser. Du må gerne gætte med her nedenfor.

'SJIT Happens' har sæsonpremiere på TV 2 ZULU mandag d. 1. februar kl. 21.30. Allerede nu kan du se de to første afsnit på TV 2 PLAY