TurboModul

LIVE: Masser af gæstestjerner i TurboModul - se forpremieren her

Der er snart premiere på ny sæson af sketchshowet 'TurboModul'. Du kan følge med på et live-stream herfra, når der afholdes premierefest.

Intet føles rigtigt, når ZULUs sketchserie 'TurboModul' ruller over skærmen. På den der, jeg-griner-men-ved-ikke-helt-hvorfor-måde.

Der er med andre ord lagt op til endnu en omgang satire så sort som kul, når Tonni Bonde, Fjeder og Ninjaerne endnu engang får lov at sprede deres muterede vinger i anden sæson af 'TurboModul'.

I den anledning har ZULU og de gakkede gutter bag serien inviteret deres fans til forfest med forpremiere på sæsonens to første afsnit og live-Q&A. Og du kan være med... Sådan da.

Hele skidtet bliver nemlig live-streamet fredag aften på tv2.dk - fra selvsamme artikel - og Youtube’er Jan Warborg vil reportere fra eventen og være din stemme ved Q&A.

Ikke nok med at du kan følge med på computeren - du kan nemlig også sende dit mest latterlige, håbløse eller bare mest geniale spørgsmål til en eller flere af de tre drenge fra serien, hvad enten det er Charter McCloskey, Lars T. Therkildsen eller Dan Nielsen, som er de virkelige personer bag universets mange karakterer.

Ja, der troede du nok lige, at du gik glip af årets mest vanvittige jubelfest!?

Aftenens program

18.40 tændes live-signalet på tv2.dk

19.00 vises første afsnit af TurboModul 2

19.30 er der Q&A med TurboModul - det er her, du kan få svar på dine spørgsmål

19.45 vises andet afsnit af TurboModul 2 

20.15 er det slut

Mick Øgendahl gæster ny sæson

Den nye sæson byder på mere fra samme syrede satireskuffe, men karakteruniverset bliver også udbygget af flere gæstestjerner, der tæller komiker Mick Øgendahl, pornoskuespillerinde Denice Klarskov og komiker Jonas Schmidt.

- Vi har både haft tid og ikke mindst lyst til at udforske andre greb og genrer i den nye sæson. Det har været angstprovokerende at skulle bevæge sig ud i, men nu hvor vi står med det endelige produkt, ligger én ting fast: Det er stadig Turbo, siger Lars Therkildsen om den kommende sæson.

Der er premiere på anden sæson af TurboModul mandag den 8. februar på TV 2 ZULU, men allerde mandag den 1. februar kan du se snigpremieren på TV 2 PLAY.