Tobias Dybvad har fået en lorte-tatovering: Men fortryder han?

Tobias Dybvad har endnu en gang fået en tatovering på baggrund af en joke i hans populære comedy-program 'Dybvaaaaad', der havde sæsonafslutning på sjette sæson tirsdag aften.

Tatoveringen forestiller et TV3-logo, der spiser lort. Og joken gik på, at han ville undlade at få tatoveringen, hvis han fik lov at bruge klip fra TV3 i sit show. Og da han aldrig hørte fra kanalen, måtte han tage konsekvensen.

Joken var med henvisning til sæson fire, hvor han fik en tatovering af programdirektøren for Kanal 4 og Kanal 5 Maiken Wexø, fordi han igen fik lov at bruge klip fra kanalernes reality-programmer.

Fortryder ikke
Nu pryder to joke-relaterede tatoveringer altså 34-årige Tobias Dybvads krop, og han er på ingen måde bange for at komme til at fortryde dem.

- Jeg synes, det er sjovt at se folk i ansigtet, når de ser, at jeg rent faktisk har fået dem i virkeligheden. For det første ville jeg synes, det var super tamt, hvis det bare var noget, jeg havde fået tegnet på. Jeg synes, det er sjovt at gå 'oarl in', fortæller Tobias Dybvad til TV 2.

På billedet herunder kan du se tatoveringen af TV3's logo, der spiser lort og Tobias Dybvads tatovering fra sæson fire af Maiken Wexø.

Artiklen fortsætter under billederne.

Han kan også godt lide, at der følger en sjov historie med tatoveringerne, som er lavet af den kvindelige tatovør Special J.

- What's not to like, lyder det fra Dybvad.

Programmet 'Dybvaaaaad' har kørt i seks sæsoner, og Tobias Dybvad sluttede sæsonen af i tirsdags med at love, at der kommer endnu en sæson. Programmet er et af de mest populære programmer, der nogensinde er blevet sendt på TV 2 Zulu. Til det faktum siger Dybvad:

- Jeg har altid vidst, at vi ville lave ni sæsoner. Ej, det er meget overvældende, og jeg er sindssygt glad og stolt.

Et familie-program
Han fortæller, at han hurtigt var rigtig glad for at lave programmet, og derfor håbede han allerede i begyndelsen, at der kunne komme en sæson nummer to.

- Men jeg havde aldrig troet, at programmet ville nå så bredt ud. Jeg har mødt flere, der siger, at de sidder og ser det sammen hele familien, fortæller Tobias Dybvad og tilføjer grinende:

- Det er virkelig ikke noget, vi tager hensyn til, når vi skriver jokes. Det er sgu ikke altid, at man som pre-teenager gider at grine af de samme ting som ens forældre.

Intern humor
Noget af det, der kendetegner programmet, er, at der er blevet skabt et internt univers af jokes og referencer til programmer og klip, som fansene i den grad har taget til sig.

- Jeg modtager ret ofte billeder fra gymnasieklasser, hvor de står i udklædninger, der referer til en masse interne ting fra programmet. Det har Rasmus Olsen (medforfatter på Dybvaaaad, red.) og jeg det rimelig vildt over.

På billedet herunder kan du se en klasse fra Dronninglund Gymnasium, der poserer med 'Dybvaaaaad'-jokes.

Artiklen fortsætter under billedet.

En klasse fra Dronninglund Gymnasium.
En klasse fra Dronninglund Gymnasium.

Rasmus Olsen og Tobias Dybvad er begge overraskede over, at det er hele klassen, der optræder på de mange fanbilleder, programmet modtager.

- Alle er med på den. Det er ikke bare en lille hård kerne.

Tobias Dybvad kan godt nikke genkende til at dyrke et program som ung. Det har han nemlig selv gjort. Han fortæller, at han dengang var hardcore fan af 'Casper og Mandrilaftalen'.

- Det gik både Rasmus Olsen og jeg og citerede i vores respektive klasser. Det er sådan lidt den samme form for klub, bare større, siger Dybvad og understreger, at det er med ærefrygt, at han laver denne sammenligning:

- Jeg var meget stor fan af Madrillen. Det hele er ret overvældende og ind i mellem en smule uvirkeligt.

Du kan se alle seks sæsoner af 'Dybvaaaaad' på TV 2 Play.

Dybvaaaaad!

Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes på alt, hvad der rør sig i dit tv og inden for kendis- og realityverdenen.

Sæson 6 af Dybvaaaaad! er nu gået i gang efter premiere på TV 2 ZULU mandag den 31. august 2015.

Se sæson 1-6 her på TV 2 PLAY