Comedy

Mia Lyhne: Sexscener i 'Klovn Forever' var grænseoverskridende

Se eksklusivt backstage-materiale fra 'Klovn Forever' på TV 2 Play

Det er ikke bare Casper Christensen og Frank Hvam selv, der optræder i grænseoverskridende eskapader i den nye 'Klovn'-film.

Også Mia Lyhne, der som sædvanlig udfylder rollen som Franks bedre halvdel, Mia, udsættes i filmen for nogle udfordrende situationer. Blandt andet medvirker hun i en sexscene, hvor hun i sædvanlig Klovn-dogme-stil blev bedt om at være nøgen. Hvilket hun dog afslog.

- Jeg skulle ikke have nogen trusser på... og det nægtede jeg at gå med til. Derfor havde jeg fået sminkøren til at lave sådan en 'dusk'. Et stykke klister faktisk, som blev klistret på. Dusk på dusk, kan man sige, fortæller Mia Lyhne i et interview til TV 2 og fortsætter.

- Men selv dét... da jeg stod og skulle have klistret den dusk på, havde jeg et splitsekund, hvor jeg tænkte: "Hva' har jeg gang i?", afslører den 44-årige skuespiller, som alligevel indvilgede i at optræde med den påklistrede kønsbehåring. Se klip fra interview med Mia Lyhne nedenfor.

"Vi skreg bare af grin"

I den ene af de omtalte sexscener i 'Klovn Forever' ligger Mia Lyhne på en seng og er "bundløs" under nederdelen. Men selv om det krævede en større overvindelse af hende at medvirke i scenen, var det samtidig en underholdende oplevelse.

- Det var jo også så absurd, at vi bare skreg af grin. Men grænseoverskridende, det var det, konstaterer Mia Lyhne.

Udover førnævnte scene opleves Mia Lyhne også til sidst i filmen i en stilling, der må beskrives som værende i modstrid med tyngdekraften, nemlig i en stående 69'er, hvor hun hænger med hovedet nedad.

I traileren for 'Klovn Forever' øverst på siden ses glimt fra nogle af filmens grænseoverskridende øjeblikke.

Se interviews og andet eksklusivt backstage-materiale fra 'Klovn Forever' på TV 2 Play