Comedy

Casper og Frank afslører: Voldtægtsjoke var katastrofal

Se 'Klovn Forever - Backstage' på TV 2 PLAY

Selv om komikerparret Casper Christensen og Frank Hvam tilsyneladende vader fra succes til succes, har der også været enkelte smuttere i løbet af deres karriere.

Dét afslører 'Klovn'-duoen i et eksklusivt backstage-interview i forbindelse med den nye film 'Klovn Forever', hvor de svarer på en række spørgsmål fra fans:

- Hvad er det dårligste, I nogensinde har lavet sammen?, spørger eksempelvis "Lasse". Se videoklip øverst - og se resten af interviewet på TV 2 Play.

Kørte uforberedte til firma-arrangement

En af de største fadæser, som Casper og Frank husker fra deres 15 år lange samarbejde som entertainere, var et firma-job hos en ikke navngivet, større virksomhed i Kolding.

- Vi kørte til Jylland, fuldstændig uforberedte, og skulle både være konferencierer og lave en eller anden form for lille show, fortæller Casper Christensen og fortsætter.

- Og dét (showet, red.) mente vi, da vi nåede frem, skulle handle om, at direktøren havde spærret sin ukendte bror inde i en kælder og voldtaget ham. Og det var altså ikke sjovt, fordi det var tæt på at være rigtigt måske, det ved vi ikke. Men det døde fuldstændig, erkender han og suppleres af Frank Hvam:

- Ja, det var meget uheldigt. Det var selvfølgelig en kæmpetrøst, at vi fik en stor check på vej ud ad døren. Ellers havde det været en katastrofeaften, konstaterer han.

'

Shooting Stars' var det mindst interessante

Hvis Casper Christensen og Frank Hvam skal nævne en ting fra deres tv-karriere, som har været knapt så heldig, er de enige om, at kendis-quizzen 'Shooting Stars' er en oplagt kandidat.

- 'Shooting Stars' er det mindst interessante, vi har lavet sammen. Det er helt sikkert. Det tændte ikke rigtig nogen af os, indrømmer Frank Hvam om quizzen, som oprindeligt er et format fra britiske BBC, og som de var værter for i to sæsoner fra 2003-2004 på TV 2 Zulu.

I backstage-interviewet, som kan ses i sin helhed på TV 2 Play, svarer de to komikere også på en række spørgsmål om 'Klovn'-universet, f.eks. hvilke scener, der var de mest udfordrende at optage, og hvad grunden er til, at det var Frank og ikke Casper, der fik hovedrollen som "klovnen".

'Klovn Forever' har premiere i landets biografer d. 24. september 2015 - og indtil da kan du se en masse bag om-optagelser, interviews og ekstramateriale på TV 2 PLAY

Besøg også det nye 'Klovn'-fansite: Klovnforever.dk