Husker du "Bo" fra 'Klovn - The Movie'? Nu er han tilbage som 17-årig

Se mere 'Klovn Forever - Backstage' på TV 2 PLAY

Fem år er gået, siden drengen Bo fik spoleret sin konfirmationsfest i 'Klovn - The Movie', da pinlige billeder fra kanoturen med Casper og Frank blev vist for alle gæsterne.

Bo, som i virkeligheden hedder Marcuz Jess Petersen, er i mellemtiden fyldt 17 år. Og i tirsdagens Go' Morgen Danmark fortæller han, at folk stadig spørger til hans ædlere dele:

- Der er rigtig mange, der spørger, om det var min tissemand, man så i filmen, siger Marcuz med et grin til TV 2 og fortsætter.

- Så må jeg jo fortælle, at det var det ikke, for den var lavet af silikone - selv om den godt nok var meget livagtig, konstaterer han og hentyder til billedet af "Bo"s meget lille penis, som blev eksponeret ved konfirmationsfesten. Se videoklip nedenfor. Artiklen fortsætter efter klippet.

Blev valgt mellem 600 drenge

Det var lidt at et tilfælde, at det netop var Marcuz Jess Petersen, der blev valgt til at spille rollen som Mias (Mia Lyhne, red.) nevø Bo.

Over 600 drenge havde nemlig meldt sig til Zentropas casting af drenge i 12-14-års alderen, og det var Marcuz' farbror, der tilfældigvis så annoncen i avisen. Herefter fulgte et langt udskilningsløb:

- Jeg blev kaldt ind til prøver 10 gange, og det var først efter sjette eller syvende gang, at jeg mødte Frank og Casper og skulle spille nogle scener med dem. De var super sjove at være sammen med, og det har været en kæmpestor oplevelse at medvirke i filmen, siger Marcuz, som var 12 år, da 'Klovn - The Movie' fik premiere i biograferne og blev set af over en halv million danskere.

Masser af positiv respons

Selv om rollen som Bo visse steder var en noget grænseoverskridende oplevelse for den dengang 12-årige Marcuz, har han ikke oplevet at blive mobbet af hverken skolekammerater eller de mange danskere, som gennem tiden har stoppet ham på gaden.

- Heldigvis har jeg kun fået positiv respons alle steder fra. Lige efter premieren var der rigtig, rigtig mange, der ville have min autograf og fotograferes sammen med mig. Det var selvfølgelig lidt mærkeligt, men det var ikke ubehageligt, siger Marcuz, som også har fået fuld opbakning fra sin familie.

- Alle i familien er vilde med 'Klovn', og vi har siddet og set hele boksen med serien sammen derhjemme. Så det har selvfølgelig været en ekstra stor oplevelse for mig og for dem, at jeg har mødt Casper og Frank i virkeligheden. Og jeg kan garantere for, at de er lige så sjove i frokostpauserne, som de er i filmen, konstaterer han.

Vender tilbage i 'Klovn Forever'

Når 'Klovn Forever' har premiere d. 24. september, kan publikum glæde sig til et gensyn med "Bo", når han dukker op til barnedåb hos Frank og Mia, der i mellemtiden er blevet forældre.

- Det har været super hyggeligt at møde dem allesammen på settet igen, selv om jeg kun er med for en kort bemærkning. Jeg har endnu ikke set filmen, så jeg ved ikke, hvor mange af mine replikker, der kommer med, lyder det fra Marcuz Jess Petersen, som dog kan garantere én ting.

- Jeg får ikke lov til at vise "min" tissemand frem denne gang, griner han.

'Klovn Forever' har premiere i landets biografer d. 24. september 2015 - og indtil da kan du se en masse bagom-optagelser, interviews og ekstramateriale på TV 2 PLAY

Besøg også det nye 'Klovn'-fansite: Klovnforever.dk

Fakta om Marcuz Jess Petersen

Marcuz Jess Petersen...

  • er 17 år og går i 1.g. på Frederikssund Gymnasium.
  • var 12 år, da han spillede Bo i 'Klovn - The Movie' i 2010.
  • har senere medvirket i filmene 'Detektiverne', 'Antboy 1' og 'Antboy 2'.
  • vender tilbage i 'Klovn Forever', som har biografpremiere d. 24. september 2015.
  • kan desuden opleves i 'Bag i Klovn - The Movie' på TV 2 Play