Comedy

Eksklusiv video: Se Casper og Frank optage censureret 'Klovn'-plakat

Se 'Klovn Forever - Backstage' på TV 2 PLAY

Casper Christensen og Frank Hvams plakat til den nye Klovn-film, 'Klovn Forever', som viser komikerparret ligge nøgne i en sidelæns 69'er-stilling, har allerede vakt en del omtale, fordi den er dømt for fræk til Facebook.

Selve optagelsen i fotostudiet var da også en grænseoverskridende oplevelse for Casper og Frank, som måtte tage visse forholdsregler, før de lagde sig på guldklædet med ansigterne blot få centimeter fra hinandens numser:

- Vi har begge to været tidligt oppe i morges og vasket os bagi og foran... og barberet os, går jeg ud fra?, siger Casper Christensen henvendt til Frank Hvam, umiddelbart før fotooptagelsen går i gang. Se klip fra eksklusiv backstage-video øverst - resten af klippet kan ses på TV 2 PLAY.

Casper C.: - Man skal være meget professionel

Ifølge Casper Christensen var det to meget forskellige oplevelser, han og 'Klovn'-partneren, Frank Hvam, fik under den intime fotosession. Frank barberer sig nemlig af princip ikke mellem benene:

- Jeg vil sige, at man skal være meget professionel i sådan en situation. Det er ikke sjovt at ligge og kigge op mellem en anden mands baller i tre kvarter. Heller ikke selv om det er ens gode ven gennem 15 år, siger Casper Christensen til TV 2 og tilføjer, at Frank pga. frygt for allergi heller ikke bruger meget sæbe. Hvilket forklarer Caspers noget anspændte ansigtsudtryk på plakaten:

- Sådan ville du også se ud, hvis det var dig, konstaterer han med et lille grin. (Artiklen fortsætter under billedet).

Frank Hvam: Stillede blikket på fjern

Heller ikke Frank Hvam var helt tryg ved situationen, på trods af Caspers glatbarberede intimområder.

- Jeg stillede blikket på fjern. Det var ligesom at ligge og kigge på skyerne, hvor man kan se en masse figurer. Jeg kunne se både ansigter og dyr. Faktisk VAR der et enkelt dyr... men det fokuserede jeg ikke på, forsikrer Frank Hvam, som synes, at han i det store og hele havde en god oplevelse.

- Jeg ofrer mig gerne for at lave et billede, der kan få danskerne til at grine. Jeg synes, vi forener det smukke og det platte på en god måde. Man kan jo fortolke billedet på mange måder, f.eks. som yin og yang eller et evighedssymbol. Jeg er stolt af det, siger han.

Nyt fan-site for 'Klovn'

Filmen ’Klovn Forever’ er efterfølgeren til ’Klovn – The Movie’ fra 2010, som blev den største biografsucces i dét år.

Mere end to måneder før filmen har biografpremiere d. 24. september, lancerer TV 2 et digitalt 'Klovn'-univers, som varmer op til premieren med  masser af eksklusivt, digitalt materiale, deriblandt backstage-videoer. Se faktaboks i artiklen.

- Vi inviterer simpelthen brugerne til den fede forfest, før filmen har premiere i biografen. Det digitale univers tapper ind i Klovn-brandet, og giver en samlet og eksklusiv Klovn-oplevelse, som ikke fås andre steder. Her genopliver vi kærligheden til alt det gode Klovn-indhold, som brugerne vil kunne finde på klovnforever.dk og på TV 2 PLAY, siger Sune Roland, kanalchef for TV 2 Networks. Se mere på klovnforever.dk.

Frem mod biografpremiereren på 'Klovn Forever' d. 24. september genudsender TV 2 og Zulu alt det Klovn-materiale, som også findes på TV 2 PLAY – først gælder det 'Klovn - The Movie', som vises mandag d. 29. juni kl. 20.50 på TV 2 Zulu