‘Vild med dans’-dommer trækker sig

Det er ikke et endegyldigt farvel til den erfarne dommer.

Når ’Vild med dans’ vender tilbage til efteråret, ser dommerpanelet anderledes ud, end det plejer.

Den rutinerede dommer Jens Werner skal ikke sidde blandt de øvrige dommere uge efter uge.

- Ligesom med mange andre ting i livet vil jeg gerne stoppe, imens legen er god, imens jeg er på toppen og fortsat holder af det, jeg laver, siger Jens Werner til TV 2.

Men det er ikke et endegyldigt farvel til den garvede dommer. Han skal være dommer i to ud af sæsonens ti programmer: i program seks og i finalen.

De øvrige ’Vild med dans’-aftener vil den femte dommerstol blive overtaget af forskellige gæstedommere på skift.

Det er ikke meldt ud, hvem der – ud over Jens Werner – kommer til at sidde på den sidste dommerstol. Men det bliver store 'Vild med dans‘-personligheder, som alle har haft stor betydning for programmet igennem årene, oplyser TV 2.

Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Sonny Fredie Pedersen og Marianne Eihilt vil være at finde på deres vanlige pladser i dommerpanelet.

Jens Werner er glad for, at han ikke har sagt endegyldigt farvel til ’Vild med dans’.

- Jeg glæder mig sindssygt meget til at lege med mine kammerater igen i denne her sæson, se en masse fantastisk dans og blive mindet om de mange gode oplevelser, jeg har haft igennem de sidste 19 sæsoner, som jeg har været så glad for at være en del af, siger han.

'Vild med dans'-konsulent

Jens Werner har været med i ’Vild med dans’ fra begyndelsen, da programmet havde premiere i 2005.

Han startede som konsulent på programmet, da produktionsselskabet Mastiff havde brug for at lære om danseverdenen. Han hjalp med alt fra det underlag, man skulle danse på, til musikkens tempo i en vals.

Jens Werner kan således – ligesom ’Vild med dans’ – fejre 20-årsjubilæum til efteråret.

Ud over Jens Werner har Anne Laxholm været dommer i ’Vild med dans’ siden allerførste sæson og i alle 20 sæsoner, mens de andre er kommet til senere.

I marts i år oplyste Jens Werner i en pressemeddelelse, at han havde fået konstateret kræft. Han fortalte samtidig, at han var i behandling og forventede at blive helbredt.

Siden har han ikke udtalt sig om sygdomsforløbet.

Finalen rykkes

Mens dommerpanelet ser anderledes ud, er det værterne Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen, der for andet år byder velkommen til 'Vild med dans'.

De skal også med til Horsens, når finalen bliver afholdt i Forum Horsens på et noget større dansegulv og med et noget større livepublikum.

’Vild med dans’ har premiere 22. september.