Julie Kriegler og Mette Sommer er de to singlekvinder i Bachelorette.
Bachelorette

Her er de 16 mænd, der skal date to kvinder i Bachelorette

16. maj 2023 11.50

Tryk dig videre i højre side

Bachelorette

16 mænd rejste i starten af året til Mexico for at date Danmarks første to bachelorettes, Julie Kriegler og Mette Sommer.

23. maj kan du se første afsnit af ’Bachelorette’ på TV 2 Echo og TV 2 Play. Men allerede nu kan du møde de 16 singlemænd, der under varme himmelstrøg bejler til de to bachelorettes.

Adam

Adam Sandgaard

Adam er 24 år og opvokset i Aarhus, men bor i dag i København. Han er CBS-studerende og arbejder også i sin fars firma.

Han spiller tennis og fodbold, og så elsker han at lave mad. Adam har været single i to år. Og så har han tidligere medvirket i ’Date mig i et døgn’.

Alexander

Alexander Mainborg

Alexander er 30 år og fra København. Han arbejder i øjeblikket i udlandet, hvor han underviser i personlig udvikling og kommunikation.

Alexander har flere uddannelser bag sig – blandt andet en coach- og yogauddannelse. Han har været single i syv år og har desuden medvirket i anden sæson af programmet 'Alene sammen'.

Art

Art Lakhampui

Art er 27 år og født i Thailand, men flyttede til Danmark med sin mor og søster som 8-årig. Nu bor han i Aarhus og er CEO i sit eget underbuksefirma. Art har været professionel fodboldspiller og har blandt andet spillet i Thailand. Han har været single i et år og kender Julie fra gymnasietiden.

Boris

Boris Hiort

Boris er 26 år og fra København. Han arbejder som producer og sangskriver, men arbejder også som handicaphjælper.

Musik fylder meget i Boris’ liv, og derudover elsker han at tatovere på hobbyplan – både på sig selv og andre. Boris har været single i ni måneder.

Frederik

Frederik Fabricius

Frederik er 33 år og fra København. Han er uddannet brandmand og arbejder som social- og sundhedsassistent på en psykiatrisk lukket afdeling. Frederik lever for musik og spiller trommer i tre forskellige bands, herunder et 80’er glamrockband. Frederik har været single i et års tid.

Jonas

Jonas Dahl Grue

Jonas er 29 år og fra Lyngby, men bor i København. Han er uddannet konditor hos La Glace, har udgivet en børnebog, men holder lige nu orlov for at tage en etårig musikuddannelse. Han har været single i et års tid og har tidligere medvirket i programmet 'Nytår hos La Glace'.

Kasper

Kasper Stig Henriksen

Kasper er 28 år og fra Højbjerg i Aarhus. Han arbejder som holdtræner i et træningscenter. Han dyrker undervandsrugby, danser breakdance, løbetræner og klatrer. Han er bror til Kristian Stig Henriksen, som også er med i ’Bachelorette’. Kasper har været single i halvandet år. I 2015 medvirkede han i 'Topmodel'.

Stig (Kristian)

Kristian Stig Henriksen

Han hedder Kristian Stig, men kaldes bare for Stig. Han er 24 år og fra Højbjerg i Aarhus.

Stig studerer til serviceøkonom og har spillet musik i 12 år – primært guitar. Stigs storebror, Kasper, er også en af bejlerne i ’Bachelorette’. Stig har været single i to år og har tidligere medvirket i første sæson af ’Vild kærlighed’.

Mads

Mads Rommelhoff

Mads er 24 år og fra Nykøbing Falster, hvor han stadig bor.

Han arbejder som rådgiver i en bank og bruger fritiden på golf og styrketræning – og så har han tidligere været Danmarksmester i boksning. Mads har været single i godt to år.

Mark

Mark Bonnevie

Mark er 29 år og fra København, hvor han også bor i dag.

Han arbejder som business analyst.

Han har været single i et år.

Markus

Markus Brandt Riis

Markus er 25 år og opvokset på Mors, men bor nu i København. Han studerer virksomhedsstudier og psykolog på RUC, og så er han sanger, sangskriver og producer i et band. Markus er samfundsinteresseret, og i sin fritid vinterbader han og dyrker yoga. Han har været single i fem år.

Mikkel

Mikkel Dupont

Mikkel er 29 år og opvokset i Harlev, men bor i dag i København. Han er ph.d.-studerende og beskæftiger sig med genetikken bag pludselig hjertedød blandt unge.

Mikkel spiller badminton ugentligt og er i en bogklub månedligt. Han har været single i lidt over otte måneder.

Mikkel Matzen

Mikkel Matzen

Mikkel er 26 år og fra Aalborg, hvor han også bor i dag. Han arbejder som bartender på en natklub i Aalborg og er lige stoppet sit studie som finansøkonom.

Mikkel har været single i 26 år, da han aldrig har haft en kæreste.

Nicolai

Nicolai Lydiksen

Nicolai er 27 år og bor i København, men er opvokset i Esbjerg. Han arbejder som business development consultant, radiovært og standupkomiker. Og så er han uddannet civilingeniør i teknologibaseret forretningsudvikling. Nicolai har været single i otte måneder.

Niklas

Niklas Olsson

Niklas er 35 år, opvokset på Orø og bor i dag i København.

Han arbejder ligesom Mette Sommer som specialpædagog på en behandlingsskole. Niklas har været single i 1,5 år efter et forhold på 11 år.

Rasmus

Rasmus Andersen

Rasmus er fra Mols og bor i dag i Aarhus. Han har ikke gået i skole siden 10. klasse, men har i stedet arbejdet i restaurationsbranchen. I dag er han restaurantchef på en kaffebar.

Rasmus har været single i tre år, og det er ikke første gang, han medvirker i et tv-program. Han har nemlig tidligere deltaget i 'Sommerdrømme'.

Bachelorette

Men hvem er så de to kvinder, som de 16 mænd skal date?

Mette Sommer

Mette Sommer

Mette er 34 år og arbejder som specialpædagog. Hun medvirkede i anden sæson af ’Bachelor’, hvor hun nåede til allersidste roseceremoni. Her valgte bacheloren Kasper Skak dog at give den sidste rose til Helena Witt.

Nu er hun spændt på at stå på den anden side af bordet og være den med ”the upper hand”.

Julie Kriegler

Julie Kriegler

Julie er 26 år og kommer fra Aarhus. Hun er uddannet markedsføringsøkonom, og så var hun den første af de to bachelorettes, der blev præsenteret.

Hun håber på at finde en mand, der kan få hende til at grine, og som også kan være hendes bedste ven.

Bachelorette

Skal du se 'Bachelorette'?

Gennemsnitligt svar

Slet ikke

Helt sikkert

Julie Kriegler og Mette Sommer er de to singlekvinder i Bachelorette.