Badehotellet

Kendte gæster og nye ansigter tjekker ind på 'Badehotellet' i seriens sidste sæson

Der kommer otte afsnit, når tiende og sidste sæson af 'Badehotellet' får premiere i 2024.

Tirsdag gik optagelserne til den allersidste sæson af ’Badehotellet’ i gang.

Det betyder, at de første scener allerede er i kassen.

Seerne kan forvente et gensyn med mange af de kendte og elskede karakterer, heriblandt Amanda, hr. og fru Madsen, Otilia og hr. og fru Weyse.

Men der vender også flere gamle kendinge tilbage til Andersens Badehotel i den nye sæson, blandt andet Kitty Hansen, der bliver spillet af Andrea Øst Birkkjær.

Den dengang unge skuespillerelev var med i tredje og fjerde sæson, hvor hun ankom med Edward Weyse, der skulle læse op med hende.

Hun brugte dog en del af sin tid på hotellet med at flirte med hr. Frigh, hvilket fik katastrofale følger for Frigh-parrets ægteskab.

Hvad hendes rolle præcis bliver i tiende sæson, vides endnu ikke.

Nye ansigter

Seriens forfatterpar Stig Thorsboe og Hanna Lundblad fortæller også, at der vil komme helt nye skuespillere med i tiende sæson.

- Vi kan love et gensyn med alle dem, seerne kender, men også et møde med nye karakterer, der vil komme til at ruske grundigt op i det lille hotel, før trådene forhåbentlig redes ud, udtaler Stig Thorsboe og Hanna Lundblad.

Hvem de nye skuespillere er, vil de dog ikke afsløre endnu.

Skuespiller Amalie Dollerup er en af de gamle kendinge, der vender tilbage. Forleden lagde hun et lille klip op fra hendes besøg i garderoben på 'Badehotellet', hvor de er klar til optagelserne af tiende sæson.

Tilbage efter krigen

Forrige sæson sluttede i sommeren 1945, og den nye sæson kommer til foregå præcis et år efter.

- Vi begynder i sommeren 1946, hvor verden er ved at åbne sig på ny, og nye planer fødes, selvom besættelsestiden stadig spøger i kulissen, udtaler Stig Thorsboe og Hanna Lundblad.

Finalesæsonen kommer til at indeholde otte afsnit og får premiere på TV 2 og TV 2 Play i 2024.

Du kan allerede nu se eller gense de første ni sæsoner af 'Badehotellet' på TV 2 Play.