Kærlighed hvor kragerne vender

Anden kvinde forlader ham i datingprogram: Derfor reagerede Jannich, som han gjorde

SPOILER: I denne artikel afsløres detaljer om, hvem der forlader 'Kærlighed hvor kragerne vender' i afsnit seks.

Tirsdag aften kunne seerne se 31-årige Jannich Damkjær Hansen blive afvist af en af de kvinder, han dater i ’Kærlighed hvor kragerne vender’.

På en plæne nogle meter fra det telt, hvor en fest var i fuld gang, stod Radostina Pavlova og ventede på at kunne give Jannich Damkjær Hansen beskeden.

- Jeg har truffet den beslutning, at jeg tager hjem i dag, sagde hun til Jannich Damkjær Hansen.

Derfor begyndte han at græde og bad om ikke at blive filmet, da reaktionen på, at hun tog hjem, ramte ham.

Han har efter optagelserne tænkt tilbage på episoden, og hvorfor han reagerede så voldsomt.

- Jeg var jo ikke forelsket, men jeg syntes godt om hende, og hun havde nogle værdier, jeg kunne se mig selv sammen med, siger Jannich Damkjær Hansen.

Derudover forklarer han, at Radostina Pavlova var den anden kvinde, der selv valgte ikke at date Jannich Damkjær Hansen mere, samtidig var han påvirket af alkohol, og derfor ramte afvisningen ekstra hårdt.

Forvirrende signaler

I dagene op til afvisningen havde Jannich Damkjær Hansen ellers fanget nogle andre signaler fra den 34-årige Radostina Pavlova.

Dagen inden havde der været nogle misforståelser mellem de to og især deres humor. Jannich Damkjær Hansen følte sig misforstået, og derfor sagde han til Radostina Pavlova, at han var i tvivl om, hvorvidt hun var interesseret i ham.

Det fik ifølge Jannich Damkjær Hansen den bulgarskfødte kvinde til at skrue op for interessen, som hun både viste ved at røre mere ved hans skulder, når de snakkede, og ved at grine mere af hans jokes.

Så da beskeden om, at hun ikke ville date ham længere ramte Jannich Damkjær Hansen, var han ikke forberedt.

- Det kommer som et chok for mig. Jeg synes, at vi har en god kemi, sagde han til Radostina Pavlova.

Skuffelse

Han fortæller efter programmet, at han i løbet af dagen dog havde luret, at noget ikke var, som det skulle være.

Jannich Damkjær Hansen prøvede at aflæse hende, og da hun ikke kom over og hjalp ham med at gøre klar til festen, vidste han allerede, hvad klokken var ved at slå.

Og han fik ret.

Derfor var det skuffelse, der bølgede gennem ham, da Radostina Pavlova tog hjem.

Men han var samtidig forundret over ikke at vide, hvorfor hun valgte, som hun gjorde.

I programmet giver Radostina Pavlova begrundelsen, at hun synes, at Jannich Damkjær Hansen kan lide opmærksomhed, og det synes hun er for meget. Hun har ikke ønsket at uddybe sit valg yderligere over for TV 2.

Jannich Damkjær Hansen mener dog ikke, at han er opmærksomhedskrævende. Derimod siger han tingene ligeud, og det kan ofte misforstås, forklarer han.

"Meant to be"

Radostina Pavlova var en af de sidste tre kvinder, som Jannich Damkjær Hansen datede i programmet. Og faktisk beskrev Jannichs ven i programmet, at det nok lidt var Radostina, Jannich gik efter.

En af de andre fyre i programmet kaldte også Radostina og Jannich for ”meant to be”.

De to havde ifølge Jannich Damkjær Hansen en ”skide god kemi” og mange ting tilfælles. Og derfor var skuffelsen også til at tage og føle på.

Du kan se, hvordan det går, når Jannich dater sine to sidste kvinder, og når de andre singlefyre dater deres kvinder hver tirsdag på TV 2 klokken 20 og på TV 2 Play.