X Factor

’X Factor’ vender tilbage i 2024

TV 2 løfter dog ikke sløret for, hvem der bliver vært og dommere på 17. sæson.

Fredag aften afgøres det, hvem der vinder ’X Factor’ 2023. Men lige meget hvem det bliver, så bliver det ikke den sidste vinder af programmet.

Til vinter vender ’X Factor’ nemlig tilbage med endnu en sæson. Det har TV 2 offentliggjort kort før finalen i Randers.

Det bliver 17. sæson af det populære underholdningsprogram.

- Vi er vildt glade for at kunne fortælle, at der kommer en ny sæson af 'X Factor' i 2024. Det har været en fremragende sæson i år med mange store øjeblikke og også meget stor opbakning fra seerne, fortæller Dorte Borregaard, der er underholdningsredaktør på TV 2.

- Så nu åbner vi op i dag for tilmeldinger til en ny sæson, hvor vi igen i år er på udkig efter landets største musikalske talenter og sangere med 'X Factor', fortsætter hun.

Ny vært

Sofie Linde meldte tidligere på året ud at 16. sæson bliver hendes sidste sæson som vært. Hun har ellers været vært siden 2016. Derfor bliver den nye sæson af ’X Factor’ med en ny vært.

Det er endnu ikke offentliggjort hvem, der overtager værtsrollen.

- Hvem der indtager rollerne som vært og dommere, kan vi endnu ikke løfte sløret for, men jeg kan forsikre jer om, at vi arbejder på at kunne præsentere de helt rette personligheder, som vil være med til at skabe endnu en fantastisk sæson af ’X Factor’, siger Dorte Borregaard.

Hvis du ønsker at melde dig til den nye sæson, så er tilmeldingen åbent nu.