Kærlighed hvor kragerne vender

Sådan går det fyrene fra 'Kærlighed hvor kragerne vender' i dag

En af fyrene ses stadig med en af kvinderne fra programmet, mens en anden er flyttet sammen med sin kæreste.

Nogle gange holder kærligheden evigt, andre gange holder den kun nogle uger.

Tirsdag skydes fjerde sæson af ’Kærlighed hvor kragerne vender’ i gang. Her skal fire nye singlefyre lede efter kærligheden blandt 22 kvinder.

Men hvordan er det gået de fire singlemænd fra Lolland og Falster, der sidste år forsøgte at få kvinderne til at dele et liv med dem i udkantsdanmark?

Datinglivet har i hvert fald ikke stået stille, siden programmet kørte over skærmen.

Morten Jørgensen

For 30-årige Morten Jørgensen har der været gang i den på datingfronten, siden sidste program rullede over skærmen i foråret sidste år.

I programmet valgte Morten Jørgensen til sidst 27-årige Malou Gade. De nåede at se hinanden i halvanden måned, hvor de besøgte hinanden, men de blev aldrig kærester. Kontakten gled nemlig ud.

Morten Jørgensen har siden mødt mange kvinder på både datingapps og gennem venner. Men han er også blevet kontaktet af kvinder, der har set ham i programmet.

Og det har givet selvtillid, at så mange kvinder har kontaktet ham og stadig kontakter ham, fortæller han. Men vigtigst af alt har det givet ham håb for, at han nok skal finde sin ”livspartner” en dag.

Faktisk har han kørt Sjælland tyndt for at lære nye kvinder at kende. Han har været på date i både København, Næstved, Køge og Sorø.

- Men der er ikke noget, der er faldet i hak endnu, siger han.

Han håber på at kunne finde den person, der "tør holde fast i kærligheden".

Han har fundet ud af, at han ikke leder efter de hurtige og vilde følelser, som han oplevede med Malou Gade i programmet, men dem som opstår langsomt og er langvarige. Og så leder han efter en der hviler i sig selv, og som kan se sig selv stifte familie på Falster.

Kasper Bendixen

I programmet valgte 27-årige Kasper Bendixen 26-årige Christie Bruun, som takkede nej. Afvisningen fik ham til at revurdere sit valg og sine følelser, og det stod øjeblikkeligt klart, at han havde valgt forkert.

Heldigvis for ham ville Cille Sauer fra Nordjylland gerne fortsætte med at date, og i det sidste program sagde hun også ja til at være kærester.

Men det holdt ikke længe.

Sidste år kunne TV 2 skrive, at Kasper Bendixen var begyndt at se en kvinde. Parret blev kærester og så hinanden i fire måneder. Desværre holdt heller ikke den relation. En uge efter at Kasper Bendixen var flyttet ind hos kæresten i Odense, slog parret op, og han flyttede tilbage til sin gamle lejlighed i Nakskov.

Herefter så han nogle kvinder men blev på et tidspunkt ramt af stress og besluttede at sætte datinglivet lidt på pause for at arbejde med sig selv og komme ovenpå.

Men som det så ofte sker, så kommer kærligheden, når man mindst venter den.

Efter at have scrollet lidt på Instagram, så Kasper Bendixen en sød pige. De begyndte at skrive sammen, og det er nu cirka fem uger siden, at han begyndte at ses med hende.

- Hun er stille og rolig og nede på jorden. Hun er sød, kærlig, og man kan bare snakke med hende, fortæller han.

De ses i weekenderne og skiftes til at være ved ham i Nakskov og ved hende på Amager.

Forholdet er stadig lidt for nyt til, at Kasper vil løfte sløret for, hvem hun er. Men han vil gerne sige, at de lige nu nyder hinanden.

- Jeg gider ikke at forhaste det. Vi tager det med ro, fortæller Kasper Bendixen.

Jimmie Wriedt Mollerup

I programmet endte 32-årige Jimmi Wriedt Mollerup med at vælge 26-årige Christie Bruun.

Og de skrev da også sammen efterfølgende. Men det slog ikke gnister mellem de to. Til kameraet forklarede Christie Bruun, at der ikke var tvivl om, at de var på et venskabeligt plan, og at det ikke ville blive romantisk.

Der er nu gået over et år, og Jimmi Wriedt Mollerup skriver i en mail til TV 2, at det går godt med ham og Christie.

De snakker stadig sammen, og han er glad for, at han valgte hende.

- Hun er et helt fantastisk menneske, og vi har mange gode oplevelser sammen efterhånden, skriver han.

Nicolai Groes

30-årige Nicolai Groes valgte i programmet at gå med 29-årige Kamilla Bech. De nåede at blive kærester, men forholdet sluttede, inden programmet blev sendt i foråret sidste år.

Men til en fastelavnsfest for lidt over et år siden mødte Nicolai Groes en anden sød kvinde.

Efter at have snakket sammen hele aftenen, kunne de begge mærke, ”at der var noget mellem dem”.

Han skulle lige tage sig sammen og skrive til hende, men da de endelig tog på date, var kemien der bare.

Kvinden, som Nicolai Groes har kastet sin kærlighed på, hedder Louise og er 34 år.

Efter at have set hinanden i et par måneder blev de kærester, og snart flytter Louise ind ved Nicolai Groes. Hun har solgt sit hus, og tingene står allerede i Nicolai Groes' hus, som de nu skal gøre til deres fælles hjem.

Men det er ikke kun hendes møbler og tøj, der skal være plads til. Louise har nemlig to sønner.

Selvom Nicolai Groes ikke selv vil have børn, så hygger han sig med drengene. De spiller Playstation og deler også interessen for fodbold. Og til spørgsmålet om fremtiden siger Nicolai Groes:

- Jeg har det rigtig fint med den her rolle som drengenes mors kæreste og på det her hyggebasis, fortæller Nicolai Groes.

Selvom parret har været sammen et år, glæder han sig stadig til at komme hjem til hende hver dag.

- Når jeg kigger på hende, bliver jeg glad, og når hun kigger på mig, bliver hun glad, siger Nicolai Groes.

Nicolai Groes er især glad for, at han nu har fundet en mere moden kvinde med flere forhold bag sig, og som ikke mindst nyder livet, ligesom han selv gør.

De har også haft den store parforholdsprøve. I sommers pakkede de nemlig bilen og kørte på ferie gennem Tyskland, Østrig og videre til Italien – og det gik heldigvis godt.

Du kan se 'Kærlighed hvor kragerne vender' på TV 2 og på TV 2 PLAY.